Skalahus
Moderne hus i en spennende kombinasjon av lys og mørk beis, med valmet tak og takterrasse over garasje. Huset Frid er vist på flat tomt ved vannet.

Første rådgivningstime er alltid gratis!

Våre lokale boligrådgivere har mange gode råd til deg som går med byggeplaner, og et første møte med oss er alltid gratis. Bestill en gratis rådgivertime i dag og snakk med oss om pris, tomt og tilpasning av husmodeller!

Les mer
Den moderne firemannsboligen Ferdin med flatt tak, carport og malt, stående trekledning i to grånyanser. Blå himmel, gangvei og grønt gress med familier utendørs.

Fra tomt til gullgruve

Ved å samarbeide med en profesjonell og solid utbygger kan du som eiendomsutvikler eller grunneier være sikker på at dine tomteområder blir utviklet på en måte som gir mest mulig verdi tilbake. Skalahus satser stort på prosjektbygging og tomteutvikling over hele Norge, og vet hva slags potensiale som ligger i akkurat din tomt og hva slags bo-konsepter som er attraktive i området.

Les mer
Moderne ettplans lite og kompakt hus. Overbygd inngangsparti med plass til en liten sittegruppe. Tomt med utsikt til vannet.

Små ferdighus

Små hus er en trend i tiden, og en perfekt løsning for nyetablerte, små familier, og eldre som vil bo litt mindre! Husmodellen Timi er et bevis på at du fint kan leve godt på mindre plass. Velkommen inn i en arealeffektiv og kompakt enebolig på ett plan.

Les mer
Nærbilde av gresstrå på en solfylt dag.

Sitter du på en tomt som du vil skape verdi av?

Våre forhandlere er stadig på jakt etter nye tomter for å realisere små og store byggeprosjekter. Dersom du har ekstra tomteareal til overs, vil vi gjerne høre fra deg! Kanskje vi kan skape noe verdifullt sammen?

Les mer
Eneboliger i rekke med carport og takterrasse. Inngang fra egen hage.

Skalahus utvikler morgendagens bydeler og boligfelt

Ved å samarbeide med en solid og trygg utbygger kan du som grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler være med å realisere spennende og verdiskapende boligprosjekter over hele Norge.

Les mer

Kan vi få kjøpe en bit av tomten din?

Lar du oss kjøpe en bit av hagen din, får du mer fritid og penger inn på konto. Vi hjelper deg med fradeling av tomten, mens du lener deg tilbake og venter på en ny, hyggelig nabo.

Les mer