Skalahus
Dronebilde om sommeren over eiendommer på Myrvoll i Oppegård. Med ny 2-mannsbolig fra Skalahus i fokus.
Hanne T. Synslien
Sist endret: 09. april 2024
Lesetid: ~9 min

Kjøpte drømmeeiendommen og delte den i tre

Da den tre mål store tomten med det gamle huset kom for salg, slo Thomas Pagander til. Siden har eiendomsutvikleren revet huset og seksjonert om til tre tomter. En lekker tomannsbolig er ferdigbygd av Skalahus-forhandler Anova Boliger. Nå står moderne eneboliger for tur på de to siste utsiktstomtene på Myrvoll i Oppegård.

Portrettbilde i farge av eiendomsutvikler Thomas Pagander.

Thomas Pagander (43) fra Ski har tidligere drevet med boligutleie i tillegg til kjøp og renovering av hus og leiligheter. For et par år siden kom den solrike utsiktstomten i Oppegård for salg.

– Jeg kjøpte eiendommen fordi jeg likte den så godt og drømte om å bygge meg hus der selv, sier Thomas Pagander.

FRA ENEBOLIG TIL FIRE NYE BOLIGER

Tomten ble skilt ut i tre seksjoner. Det er bygget en tomannsbolig på den største tomten som rommer 1144 m2. På de to øvrige tomtene er grunnarbeidene påbegynt, og der skal hver tomt romme en moderne enebolig med utgangspunkt i Skalahus sine ferdighusmodeller .

Pagander tok kontakt med sin lokale Skalahus-forhandler, Anova Boliger, rett etter at han hadde kjøpt og seksjonert om eiendommen.

Tomannsboligen ligger på toppen av Myrvoll i Oppegård. Siden dronebildet ble tatt, har grunnarbeidene startet på nabotomtene som skal romme eneboliger. (Foto: Thomas Pagander)

GOD KOMMUNIKASJON OG RYDDIG OPPFØLGING

Christine Sørlle, boligkonsulent hos Skalahus-forhandler Anova Boliger, var kontaktperson for Pagander i forkant av byggingen, og fungerte som bindeledd mot teknisk avdeling på Skalahus sitt hovedkontor på Hamar.

Etter at grunnarbeidet og støping av såle var ferdig, overtok byggelederen.

– Samarbeidet med Anova Boliger, hvor boligkonsulent Christine og byggeleder Hafthor Hafthorsson var i spissen, fungerte kjempebra. De har vært veldig fleksible og tilpasningsdyktige. Med god kommunikasjon og ryddig oppfølging i alle ledd, har jeg følt meg informert og ivaretatt på en veldig konstruktiv måte, sier Pagander. (Foto: Skalahus)

Les mer om: Eiendomsutvikling med Skalahus.

FLEKSIBEL SAMARBEIDSMODELL GIR EIENDOMSUTVIKLEREN EN STOR FORDEL

For eiendomsutviklere som bruker Skalahus, tilpasses graden av samarbeid til prosjektet og utviklerens ønsker og behov.  

Mens enkelte utviklere ønsker å dra nytte av hele tjenestetilbudet, fra mulighetsstudie og frem til og med markedsføring og salg, velger andre å benytte seg av deler av fagmiljøet som finnes lokalt og ved Skalahus sitt hovedkontor på Hamar.

Pagander engasjerte entreprenører innen graving og grunnarbeid på egen hånd. Etter at grunnmuren var på plass startet Anova Boliger byggingen. I tillegg til leveranse og oppføring av byggesettet, ledet de prosjektet som hovedentreprenør. De bragte inn lokale underleverandører innen VVS, el og maling.

– Skalahus og Anova Boliger er smidige aktører hvor man som utbygger kan påvirke prosjektet selv. Prikken over i-en i prosjektet var nettopp det at jeg fikk frihet til å ta interiørmessige materialvalg som jeg selv mente ville passe best, avslutter Pagander.

Se bilder fra tomten og tomannsboligen

Få tilsendt våre innholdsrike magasiner om eiendomsutvikling!

Våre magasiner rettet mot proffmarkedet er fylt med godt innhold om tomte- og eiendomsutvikling, prosjektbygging, detaljregulering, ferdig prosjekterte flermannsboliger og referanseprosjekter. Her kan du finne inspirasjon til å realisere nye prosjekter!

ET HELT FAGMILJØ MED 30 ÅRS ERFARING INNEN BOLIGBYGGING

Skalahus er en del av BP Gruppen Norge, som har  landets største fagmiljø innen trehusbygging samlet under samme tak.

Med alle byggfaglige disipliner innen planarbeid, arkitektur og teknisk gjennomføring samlet på ett sted, har Skalahus effektivitet og gjennomslagskraft.

Hovedkontoret har også en egen markedsavdeling med grafikere og tekstforfattere som kan nybolig. Dette gir eiendomsutviklere trygghet og forutsigbarhet når små og store byggeprosjekter skal realiseres.

Lokalt drar man nytte av fagmiljøet og gjennomslagskraften, kommunalt og nettverksmessig, der kjeden befinner seg.

Solide, norske kvalitetsleverandører deler Skalahus sine ambisjoner om kvalitet, fremdrift og gjensidig tillit. Dette gir trygghet og forutsigbarhet i byggeprosessen og vissheten om at hjemmene som bygges har varige verdier gjennom flere generasjoner.

Eiendomsutvikling med Skalahus – vil du vite mer?

Benytt skjemaet og send inn din henvendelse, så tar vi kontakt med deg.

ET STORT UTVALG AV PROSJEKTBOLIGER

Skalahus har et stort arkiv med arkitekttegnede prosjektboliger tilpasset ulike tomter. Har du et tomteområde du ønsker å vurdere mulighetene på, er det bare å ta kontakt for et uforpliktende møte.

Se våre prosjektboliger