Skalahus

Eiendomsutvikling med Skalahus

Vi samarbeider med eksterne eiendomsutviklere over hele landet. Enten du vil utføre jobben med størst mulig bruk av egne folk eller sette bort jobben, er vi en trygg og solid samarbeidspartner. Vårt brede utvalg av ferdig prosjekterte boliger sparer deg for tid og penger. Solide, norske kvalitetsleverandører deler våre ambisjoner om kvalitet, fremdrift og gjensidig tillit, og slik sikrer vi byggeplassene våre trygghet og forutsigbarhet.

Få tilsendt våre innholdsrike magasiner om eiendomsutvikling!

Våre magasiner rettet mot proffmarkedet er fylt med godt innhold om tomte- og eiendomsutvikling, prosjektbygging, detaljregulering, ferdig prosjekterte flermannsboliger og referanseprosjekter. Her kan du finne inspirasjon til å realisere nye prosjekter!

Små treutskjæringer av hus plassert i gresset med sola i bakgrunnen.

Tomteeiere

Skalahus er på landsbasis interessert i å snakke med grunneiere som vil utvikle og skape verdi av eiendommen de sitter på. Vi regulerer, planlegger og realiserer mulighetene som ligger i eiendommen din. Et møte med oss kan være starten på en felles verdiskapning gjennom et samarbeid av ulik grad. Vi kan være med i planprosessen fra start, gjøre tomten din utbyggbar og bygge den ut. 

Få dine byggeprosjekter regulert, planlagt og realisert!

Entreprenører

Er du en solid produksjonsbedrift som ønsker å ta større del av verdikjeden ved prosjektbygging, kan vi som kjedekonsept hjelpe deg med prosessen, fra akkvisisjonsarbeid til større felt. Dersom du sitter på områder som skal bebygges eller kjenner til potensielle gode prosjekter, vil vi også kunne bidra finansielt. Et samarbeid med oss vil generere sterke betingelser og gode innkjøpspriser for deg som entreprenør, samt tilgang til våre systemer gjennom en tradisjonell forhandleravtale eller en storkundeavtale som kun omhandler egenregiutbygging. 

Fra tomt til gullgruve

Eneboliger i rekke med carport og takterrasse. Inngang fra egen hage.

Eiendomsutviklere

Vi samarbeider gjerne med eksterne eiendomsutviklere og hjelper deg med å få prosjekter realisert. Ved å samarbeide med oss er du sikret et kompetanseapparat i ryggen som står for fremdrift, kvalitet og gjennomføringsevne i små og store prosjekter. Som eiendomsutvikler sitter du kanskje på eiendom som du planlegger utbygging av, men trenger et utførelsesorgan. Det er her vårt fagmiljø og planavdeling kommer inn som din solide samarbeidspartner. 

Spar tid og penger på ferdig prosjekterte boliger

To personer som står ved et bord og peker og skriver på arbeidstegninger.

Et av Norges største fagmiljøer

Skalahus satser stort på prosjektboligmarkedet, med fokus på design og funksjonalitet  og at avtrykket vi setter i omgivelsene tar godt vare på natur og omkringliggende bebyggelse. Med oss har du tilgang på et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging og solide husmodeller bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design. Vi har unik kompetanse samlet på ett og samme sted. Dette gir oss effektivitet og gjennomslagskraft for å kunne realisere små og store byggeprosjekter med trygghet og forutsigbarhet fra start til slutt. 

Vi har verktøyene du trenger for å utvikle attraktive og lettsolgte bokonsepter

Trygt og solid samarbeid for eiendomsutvikler

E & H Eiendom startet med eiendomsutvikling i 2013, og har siden oppstarten utviklet flere områder med rekkehus og tomannsboliger i Eidsvoll- og Nannestad-området. Firmaet samarbeider med sin lokale Skalahus-forhandler og kjedens hovedkontor. – Det er trygt å ha en solid partner i ryggen når man driver med eiendomsutvikling, sier Kim André Haugen (bildet).

Les om samarbeidet mellom eiendomsutvikleren og Skalahus

Eiendomsutvikler delte drømmetomten i tre

Da den tre mål store tomten med det gamle huset kom for salg, slo eiendomsutvikler Thomas Pagander til. Siden har eiendomsutvikleren seksjonert om til tre tomter og revet huset. Nå bygges nye boliger av Skalahus-forhandler Anova Boliger.

Les om samarbeidet mellom Skalahus og eiendomsutvikleren

Et stort utvalg av flermannsboliger

Vi har en stort arkiv med arkitekttegnede flermannsboliger tilpasset ulike tomter. Har du en tomt du ønsker å vurdere mulighetene på, er det bare å ta kontakt med oss for et uforpliktende møte.

Skalahus collage flermannsboliger.jpg