Vi utvikler morgendagens bydeler og boligfelt

Vi i Skalahus samarbeider med eksterne eiendomsutviklere over hele landet. Enten du vil utføre jobben med størst mulig bruk av egne folk eller sette bort hele jobben - og uansett om prosjektplanene dine er små eller store, er vi en trygg og solid samarbeidspartner. Våre forhåndsprosjekterte og arkitekttegnede flermannsboliger er klare for deg - slik at du kan spare både tid og penger.

Et av Norges største fagmiljøer

Skalahus satser stort på prosjektboligmarkedet, med fokus på design og funksjonalitet  og at avtrykket vi setter i omgivelsene tar godt vare på natur og omkringliggende bebyggelse. Med oss har du tilgang på et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging og solide husmodeller bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design. Vi har unik kompetanse samlet på ett og samme sted. Dette gir oss effektivitet og gjennomslagskraft for å kunne realisere små og store byggeprosjekter med trygghet og forutsigbarhet fra start til slutt. 

Tomteeiere

Skalahus er på landsbasis interessert i å snakke med grunneiere som vil utvikle og skape verdi av eiendommen de sitter på. Vi regulerer, planlegger og realiserer mulighetene som ligger i eiendommen din. Et møte med oss kan være starten på en felles verdiskapning gjennom et samarbeid av ulik grad. Vi kan være med i planprosessen fra start, gjøre tomten din utbyggbar og bygge den ut. 

Eiendomsutviklere

Vi samarbeider gjerne med eksterne eiendomsutviklere og hjelper deg med å få prosjekter realisert. Ved å samarbeide med oss er du sikret et kompetanseapparat i ryggen som står for fremdrift, kvalitet og gjennomføringsevne i små og store prosjekter. Som eiendomsutvikler sitter du kanskje på eiendom som du planlegger utbygging av, men trenger et utførelsesorgan. Det er her vårt fagmiljø og planavdeling kommer inn som din solide samarbeidspartner. 

Entreprenører

Er du en solid produksjonsbedrift som ønsker å ta større del av verdikjeden ved prosjektbygging, kan vi som kjedekonsept hjelpe deg med prosessen, fra akkvisisjonsarbeid til større felt. Dersom du sitter på områder som skal bebygges eller kjenner til potensielle gode prosjekter, vil vi også kunne bidra finansielt. Et samarbeid med oss vil generere sterke betingelser og gode innkjøpspriser for deg som entreprenør, samt tilgang til våre systemer gjennom en tradisjonell forhandleravtale eller en storkundeavtale som kun omhandler egenregiutbygging. 

Attraktive bokonsepter for alle målgrupper

Her gir vi deg oversikten over noen av våre flermannsboliger. Hver modell er utviklet for fremtiden både med tanke på kvalitet og design, med fokus på å være tilgjengelige og attraktive bokonsepter for mange typer målgrupper.

Vil du vite mer om prosjektbygging med Skalahus?

Benytt skjemaet og send inn din henvendelse, så tar vi kontakt med deg.


Et av våre pågående prosjekter

Her ser du illustrasjonsbilder fra et av våre prosjekter nær Askim.

Nyheter