Vi utvikler morgendagens bydeler og boligfelt

Vi samarbeider med eksterne eiendomsutviklere over hele landet. Enten du vil utføre jobben med størst mulig bruk av egne folk eller sette bort jobben, er vi en trygg og solid samarbeidspartner. Våre ferdig prosjekterte boliger sparer deg for tid og penger.

Et av Norges største fagmiljøer

Skalahus satser stort på prosjektboligmarkedet, med fokus på design og funksjonalitet  og at avtrykket vi setter i omgivelsene tar godt vare på natur og omkringliggende bebyggelse. Med oss har du tilgang på et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging og solide husmodeller bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design. Vi har unik kompetanse samlet på ett og samme sted. Dette gir oss effektivitet og gjennomslagskraft for å kunne realisere små og store byggeprosjekter med trygghet og forutsigbarhet fra start til slutt. 

Tomteeiere

Skalahus er på landsbasis interessert i å snakke med grunneiere som vil utvikle og skape verdi av eiendommen de sitter på. Vi regulerer, planlegger og realiserer mulighetene som ligger i eiendommen din. Et møte med oss kan være starten på en felles verdiskapning gjennom et samarbeid av ulik grad. Vi kan være med i planprosessen fra start, gjøre tomten din utbyggbar og bygge den ut. 

Eiendomsutviklere

Vi samarbeider gjerne med eksterne eiendomsutviklere og hjelper deg med å få prosjekter realisert. Ved å samarbeide med oss er du sikret et kompetanseapparat i ryggen som står for fremdrift, kvalitet og gjennomføringsevne i små og store prosjekter. Som eiendomsutvikler sitter du kanskje på eiendom som du planlegger utbygging av, men trenger et utførelsesorgan. Det er her vårt fagmiljø og planavdeling kommer inn som din solide samarbeidspartner. 

Entreprenører

Er du en solid produksjonsbedrift som ønsker å ta større del av verdikjeden ved prosjektbygging, kan vi som kjedekonsept hjelpe deg med prosessen, fra akkvisisjonsarbeid til større felt. Dersom du sitter på områder som skal bebygges eller kjenner til potensielle gode prosjekter, vil vi også kunne bidra finansielt. Et samarbeid med oss vil generere sterke betingelser og gode innkjøpspriser for deg som entreprenør, samt tilgang til våre systemer gjennom en tradisjonell forhandleravtale eller en storkundeavtale som kun omhandler egenregiutbygging. 

Bestill vårt nye inspirasjonsmagasin og bli kjent med våre prosjektboliger!

Bli kjent med vårt store utvalg innen eneboliger og flermannsboliger som vi tilbyr ut mot prosjektmarkedet. Enten du er eiendomsutvikler, investor eller grunneier kan vi bidra med ferdig prosjekterte boliger klare til bruk, og slik bli samarbeidspartneren som realiserer dine byggeprosjekter.

Bestill vårt magasin om eiendomsutvikling

Les mer om Skalahus som utbygger, hvordan vi jobber, hva som gjør oss til en trygg samarbeidspartner og hva som gjør våre produkter fordelaktige og konkurransedyktige i bransjen.


Ved å bestille dette magasinet, samtykker du også i at vi kontakter deg innen kort tid.

Prosjektbygging og eiendomsutvikling med Skalahus

Her ser du noen av våre flermannsboliger. Hver modell er utviklet for å være tilgjengelige og attraktive bokonsepter for et bredt spekter av målgrupper.

Vil du bli forhandler av et solid boligkonsept med norske leverandører?

Med våre ambisjoner om vekst, leter vi alltid etter dyktige forhandlere på laget!

Lavblokk fra Skalahus

Skalahus sine «Trehus» er et helt nytt boligtilbud til våre eiendomsutviklere og kunder. Satsingen på moderne og bærekraftige boliger i tre gjenspeiles fra arkitektur til tekniske løsninger og materialvalg.

Kombinasjonen av treets unike egenskaper

Den virkelig store forskjellen vil man oppdage med én gang man ser byggene første gang – de er konstruert av tre, fra bærebjelker til kledning. Vi snakker likevel ikke om et tradisjonelt trehus bygget i stor størrelse – her er kombinasjonen av treets unike egenskaper som bygningsmateriale og moderne byggteknologi utnyttet maksimalt. Satsingen på moderne og bærekraftige boliger i tre gjenspeiles i alle ledd for trehusene; fra arkitekturen og byggenes identitet til tekniske løsninger og materialvalg.

Fleksibel konstruksjon

Både konstruksjon og fasadekledning er i all hovedsak av tre. Dette gjør at bygget er miljøvennlig og kortreist fra innerst til ytterst. Den konstruktive skråavstivingen gjenspeiler seg i de skrå linjene i vinduene, og er videreutviklet i balkongkonstruksjonene. Skråavstivere og dragere blir et synlig og svært spennende visuelt element i eksteriøret, fra bjelker i takkonstruksjonen til konstruktiv avstivning i balkong og gavlfasade. Konstruksjonen for øvrig er også svært fleksibel, da man i alle plan kan dele inn leilighetsstørrelser etter det som er behovet i det aktuelle markedet man opererer i.

Mulighet for tilpasning

Muligheten for å bestemme uttrykket på sin egen leilighet er selvsagt til stede, eksempelvis kan størrelsen på baderommene i de større leilighetene justeres i forhold til hverandre. Samtlige leiligheter får egen balkong eller terrasse, varierende i størrelse fra 12 til 25 kvadratmeter. For leilighetene på bakkeplan blir terrassen en markant utvidelse av leiligheten i sommer-halvåret. 

Høye krav til miljø

Trehusene blir for øvrig BREEAM-sertifisert, en klassifisering forbeholdt bygg som tilfredsstiller de aller høyeste krav til miljø og energieffektivitet i alle ledd – fra planlegging til vedlikehold. 

Som kunde vil man ved å bo i et av våre trehus bli med på å ta vare på naturen. Trehusene er et hjem man vil være stolt av å bo i.

Vil du vite mer om prosjektbygging med Skalahus?

Benytt skjemaet og send inn din henvendelse, så tar vi kontakt med deg.Pågående prosjekt på Holaker i Nannestad

Vår forhandler Byggmester Frank Aasheim gleder seg til å ønske velkommen hjem til Holaker - et nytt og barnevennlig boligfelt preget av stilren og moderne arkitektur. Feltet består av både eneboliger og rekkehus.

Nyheter om eiendomsutvikling og prosjektbygging