Skalahus

Flermannsboliger og hus i boligfelt

Et godt og lønnsomt valg for både førstegangsetablerere, barnefamilier, enslige og eldre kan være flermannsboliger og hus i boligfelt. Vi i Skalahus har like mye fokus på å være en prosjektutbygger som en eneboligutbygger og prosjekterer boliger i form av hus, rekke eller kjede.

Flermannsboliger med nærhet til alt

Fra tomt til ferdig bolig skaper vi nye hjem og naboskap som byr på rikere dager i form av den daglige samtalen over gjerdet, kaffe på trappa, kort avstand til små og store venner og tryggheten i det å alltid ha noen i nærheten.

Ikke bare et hjem – men et nabolag

Vi vet at omgivelsene rundt hjemmet ditt er like viktig som de gode planløsningene på innsiden. Våre landskapsarkitekter jobber for at både små og store skal oppleve hverdagsgleder i form av god adkomst og enkel tilgang til utearealer, som for eksempel tilrettelagte lekeplasser og hyggelige parkområder.

Den moderne firemannsboligen Ferdin med flatt tak, carport og malt, stående trekledning i to grånyanser. Blå himmel, gangvei og grønt gress med familier utendørs.

Arkitekttegnet flermannsbolig

Alle våre hus og flermannsboliger er arkitekttegnet. Til ethvert enkelt prosjekt kan boligene tilpasses i forhold til tomt, terreng og landskap og de gjeldende reguleringsplaner. Dersom en av våre ferdigprosjekterte standardboliger kan benyttes, kortes byggeprosessen ned og veien frem til innflytting i nytt hus går raskere.

Last ned vårt magasin om eiendomsutvikling

Er du investor, tomteeier, eiendomsutvikler eller entreprenør? Vi garanterer at du finner mye relevant lesestoff i vårt gratis magasin om eiendomsutvikling.

Fra mindre ferdighus til store prosjekter

Som husleverandør kan vi si at Skalahus lever opp til navnet sitt. Vi bygger og overleverer hjem i alle størrelser og stilserier – fra det litt mindre til det storslåtte og fra det tradisjonelle til det moderne.

Vi skaper hjem i alle ender av skalaen.

Skalahus sin lavblokk i tre en sommerdag. Bygget er på tre etasjer, har lys brun kledning, flatt tak og overbygde verandaer med sort spilerekkverk. Fellesareal med grønn plen og trær.