Skalahus
Moderne mørke brune hus over 2 plan i nabolag. Store vinduer og inntrukket gavl. God plass til parkering av bil og fin og lun uteplass med utgang fra stue rett ut til fin hage med grønne planter.

Vi er i vekst og søker flere ambisiøse forhandlere!

Med gode utsikter for norske boligforhandlere og en huskjede i solid vekst, trenger Skalahus flere dedikerte forhandlere på det gode laget! Har du lyst til å bli en viktig del av et ambisiøst team og selge attraktive boliger til både privat- og proffmarkedet?

Skalahus har i dag 14 forhandlere fordelt på Østlandet, Sørlandet, Nord-Norge og Vestlandet. Vi har store ambisjoner for boligkonseptet vårt og ønsker flere dyktige superselgere på laget. Med Skalahus får du mulighet til å selge attraktive og velprøvde husmodeller både til privatmarkedet og ferdig prosjekterte flermannsboliger til proffmarkedet.

På jakt

Forhandlerleder Tore Larsen (t.v) og kjededirektør Ketil Strand melder om spennende nyheter og god vekst for Skalahus.

- Nå jakter vi etter forhandlere over hele landet som er målbevisste og initiativrike. Du må ha et stort engasjement og et ønske om å skape resultater, forteller de. 

Ta kontakt med kjededirektør Ketil Strand for en prat om dine muligheter.

Tlf: 916 28 999

Mail:  ketil.strand@skalahus.no

To personer som står ved et bord. Den ene peker med en blyant på en arbeidstegning mens den andre peker på en iPad-skjerm.

Sterk teamfølelse

Som forhandler i Skalahus står du sterkt sammen i team med solide fagfolk innen alle aspekter av byggeprosjekter. Her har vi troen på erfaringsutveksling og enhver som blir en del av vårt team får muligheten til å sette sine avtrykk i en relativt ny, men likevel godt etablert boligkjede som har kommet for å bli.

Et solid fagmiljø i ryggen

Som forhandler av Skalahus får du et unikt team i ryggen med kompetanse innen regulering, arkitektur, kalkyle og logistikk, prosjektering, jus, økonomi og markedsføring – for å nevne noe. Her får du har tilgang til egen arealplanavdeling, akkvisitører, bistand innen tomteutvikling og egne boliger som ligger klare til bruk i et rikt kartotek. I tillegg besitter vi en egen markedsavdeling som bistår med all nødvendig markedsføring som skal sikre din bedrift synlighet i markedet og kundehenvendelser. Sammen med Skalahus har du tilgang til verktøyet Arkdesk som gir deg som forhandler mulighet til gratis førstegangskonsultasjoner med dyktige arkitekter.

Nærbilde av snittflaten på en bunke panelbord.

Forutsigbare priser og prosesser

Gjennom egenansatte lokale tømrere og samarbeid med lokale leverandører sikrer vi både samarbeidspartnere, forhandlere og sluttkunder en oversiktlig og godt planlagt byggeprosess og ikke minst forutsigbare priser med en kronekurs som ikke endres – uansett hvilken situasjon markedet er i.

To moderne hus med inntrukket gavl ved siden av hverandre. Brunbeiset med platetak. Overbygget balkong og uteplass foran huset. Innkjøring med biloppstillingsplass.

Et bredt utvalg attraktive husmodeller

Skalahus bygger hus for fremtiden, både når det gjelder kvalitet og design. Våre 28 husmodeller for eneboligmarkedet har et bredt mangfold innen form og størrelse og er nøye tegnet for å appellere til dagens boligkunder. Alle våre boliger kan tilpasses ut i fra kundenes behov og ønsker, og dermed vil tett oppfølging og samarbeid opp mot både kunder og det faglige teamet rundt deg, bli en naturlig del av hverdagen din.

Samarbeid med norske kvalitetsleverandører

Skalahus samarbeider med velprøvde, norske kvalitetsleverandører som deler våre ambisjoner om kvalitet, fremdrift og gjensidig tillitt. Dette samarbeidet sikrer byggeplassene våre trygghet og forutsigbarhet til enhver tid – og de beste prosessene og sluttresultatene for sluttkundene våre. 

Få tilsendt våre innholdsrike magasiner om eiendomsutvikling!

Våre magasiner rettet mot proffmarkedet er fylt med godt innhold om tomte- og eiendomsutvikling, prosjektbygging, detaljregulering, ferdig prosjekterte flermannsboliger og referanseprosjekter. Her kan du finne inspirasjon til å realisere nye prosjekter!

Klassisk hvitt trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Alt om våre ferdighus