Skalahus
Mørk brunbeiset hytte med torvtak og overbygd uteplass i høstfarger. Store vinduer gir lys inn til oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien.

Hytter

Moderne hytter fra Skalahus

Bygge hytte? Enten du drømmer om en hytte østenfor sol eller vestenfor måne, så kan du finne hytta du ønsker deg hos oss. Utvalget vi presenterer her er i størrelse fra nett og effektiv, til stor og romslig, og vårt mål med dette er at du ser på disse hyttemodellene som inspirasjon og utgangspunkt.

To personer som står ved et bord. Den ene peker med en blyant på en arbeidstegning mens den andre peker på en iPad-skjerm.

Våre arkitekter er her for deg

Våre arkitekter kan enkelt tilpasse eller tegne hytta slik at den blir perfekt for deg og deres behov. Med tilvalg kan hytta oppgraderes slik at den får akkurat det uttrykket du ønsker og inneholder det som er viktig for dere. Slik kan din unike drøm om å eie et eget fristed i det norske eventyrriket være innen rekkevidde med Skalahus som leverandør.

Vi åpner dører til nye eventyr

Hyttemagasin.jpg

Bla i vår hyttekalog

Få tilsendt lenke til vår digitale hyttekatalog. Enkelt, raskt og helt kostnadsfritt!

Hent inspirasjon blant våre arkitekttegnede hyttemodeller

Alle våre ferdighytter er arkitekttegnet og skapt for optimal hyttekos! Her ser du et utvalg fra små ferdighytter til store hytter med plass til storfamilien. Bruk disse som et utgangspunkt og som inspirasjon til ditt hytteeventyr!

Koselig brunbeiset romslig stue og spisestue i hytta Brakar. Åpen kjøkkenløsning med moderne barløsning. Brakar interiør

Om hyttene våre

Vi bygger for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design, og med 25 års erfaring og ett av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging i ryggen, er vi godt rustet til å ta godt vare på alle typer hyttedrømmer, små og store - ved sjøen og på fjellet. Vi har forhandlere over store deler av Norge og hovedkontor på Hamar. Det tas forbehold om feil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse.

Arkitekttegnet hytte

Våre hytter er skapt for det norske eventyrriket. Med ulike størrelser og egenskaper, har de alle unike fortrinn, likevel kan hver og en tilpasses slik at din hyttedrøm blir akkurat slik du ønsker deg. 

Koselig stue på hytta Tyri. Plass til spisestue og stor grå sofa foran peis. Store vinduer slipper godt med lys inn.

Små ferdighytter og store hytter

Alle hyttedrømmer er ulike, derfor lanserer vi nå fem hytter som varierer i størrelse og planløsning. Disse fem er arkitekttegnet med et fokus på lun bo-komfort, god plass og smarte løsninger som gjør hytta til et enkelt og deilig sted å være. 

Hytter for alle

Alle typer familier skal kunne finne drømmehytta blant våre, den som har nok soveplasser, de perfekte vinduene til den vakre utsikten og den hyggelige kjøkkenkroken der hver dag starter. Der dagens eventyr og utflukter skal planlegges.

Norske hytter

En hytte fra Skalahus bygges alltid for å stå rustet og fjellstøtt i år etter år, med den beste faglige kunnskapen og det fineste tømmeret fra nordiske skoger.

Vegetasjon med tærer og myrblomster. Tåkedis og solnedgang.
Arkitektens egne ord om hytteserien

"Alle våre hytter er tegnet og designet for at du skal få en maksimal opplevelse av naturen rundt deg! Derfor har store vinduer og lune uteplasser vært viktige fokus i utarbeidelsen av akkurat disse eventyrlige hyttene. Alle våre hyttemodeller, fra liten til stor, inneholder smarte planløsninger som gjør at de alle sammen rommer alt du trenger for et behagelig og stemningsfullt fristed."

Hyttemagasin.jpg

Bla i vår hyttekalog

Få tilsendt lenke til vår digitale hyttekatalog. Enkelt, raskt og helt kostnadsfritt!

Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse.

Plantegninger og utseende kan påvirkes av endringer i teknisk forskrift og veiledning til denne. Ta kontakt med lokalt salgskontor for oppdaterte tegninger. Det er alltid våre 1:100-tegninger og leveransebeskrivelser som er gjeldende.

Alle våre husmodeller kvalifiserer for energikarakter B.