Skalahus

Last ned våre digitale huskataloger

Her finner du en oversikt over våre alle våre digitale kataloger. Vi har hus og hytter for alle, og derfor rikelig med inspirasjon. Husk at alle våre hus og hytter kan tilpasses deg og dine ønsker og behov.

Æra – våre herskapelige hus

Få umiddelbar tilgang til vår herskapelige verden! La deg inspirere, og ha med deg i tankene at alle våre hus kan tilpasses. Les mer om Æra-serien her.

Saga – våre tradisjonelle hus

Husene i Saga-serien er i klassisk og tradisjonell stil – slike praktiske og solide hus vi kjenner godt. Her er store og små hus, noe som passer for alle. Alle våre hus kan tilpasses. Les mer om Saga-serien her.

Moda – våre moderne hus

Vi har samlet alle våre moderne og funkisinspirerte hus i ett magasin. Liker du det stramme og stilrene er dette et magasin du kan hente mye inspirasjon i, og kanskje finne drømmeboligen din! Se mer om Moda-serien her.

Ode – et genialt huskonsept

Ode er et boligkonsept der du kan sette sammen huset ditt basert på moduler med ulike planløsninger. Se video av Ode-konseptet her.

Alt om å bygge hus

Hvor lang tid tar en byggeprosess? Hva koster det å bygge nytt hus? Hvilke valg må du ta – og når må du ta dem? Les om hvordan du får oppfylt boligdrømmen på Skalahus-vis!

Hyttekatalog

Vi er stolte over å presentere våre eventyrlige hytter! Vår hyttekatalog er digital, og du mottar den umiddelbart fra oss etter bestilling. Her presenterer vi hytter i alle ender av skalaen – både når det gjelder størrelse, fasade og planløsning. Våre hytter er som skapt for det norske eventyrriket. Se våre hytter her.