Bestill våre kataloger og magasiner!

På denne siden gir vi deg oversikt over våre huskataloger, hyttekataloger og magasiner som du enkelt kan bestille fra Skalahus både innen hytte, hus og eiendomsutvikling. La deg inspirere fra din egen stue - produktene fra oss sendes rett hjem til deg innen kort tid. Scroll deg videre nedover, så finner du linker som enkelt leder deg til bestilling.

Bestill vår huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for 28 husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil. Her får du god informasjon om Skalahus som boligbygger og nyttig fakta om hver enkelt husmodell. Bruk katalogen vår som et utgangspunkt, og vit samtidig at alle standardmodellene våre kan endres og tilpasses dine behov og ønsker i tett samarbeid med boligkonsulent og arkitekt.

Bestill vår hyttekatalog

Vi er stolte over å presentere en helt ny serie eventyrlige hytter! Vår hyttekatalog er digital, og du mottar den umiddelbart fra oss etter bestilling. Her presenterer vi hytter i alle ender av skalaen både når det gjelder størrelse, fasade og planløsning. Våre hytter er som skapt for det norske eventyrriket.

Bestill katalog for husmodellen Ode

Huskatalog på nett. Den moderne husmodellen Ode er en helt ny og unik bolig som er inspirert av uttrykket til de opprinnelige låvehusene. Vi liker å kalle Ode for mulighetenes hus, der du kan skreddersy størrelse og planløsning etter egne ønsker og behov. Ode er nytt og spennende, og kommer i egen minikatalog.

Gratismagasin om det å bygge nytt hus

Vi vet at de fleste nye husbyggere har mange spørsmål og ting de lurer på angående byggeprosessen. Vi har samlet alt om dette i ett og samme gratismagasin slik at du får god oversikt over hvordan det er å bygge hus med Skalahus-metoden. Inspirasjon og informasjon rett hjem i posten!

Gratis digitalt magasin med våre praktvillaer fra Æra-serien

Vi har samlet alle våre mest storslåtte praktvillaer i et herskapelig inspirasjonsmagasin. Les mer om hver enkelt husmodell og bli kjent med signaturen som gjør disse husene helt unike.

Gratis magasin om eiendomsutvikling

Dette er et boligmagasin utarbeidet med tanke på eiendomsutviklere, prosjektbyggere, investorer og grunneiere som ønsker å vite mer om det å samarbeide med Skalahus. Vi utvikler morgendagens bydeler og boligfelt, og vi samarbeider gjerne med eksterne partnere.

Gratis inspirasjonsmagasin med våre prosjektboliger

Bli kjent med vårt store utvalg innen eneboliger og flermannsboliger som vi tilbyr ut mot prosjektmarkedet. Enten du er eiendomsutvikler, investor eller grunneier kan vi bidra med ferdig prosjekterte boliger klare til bruk, og slik bli samarbeidspartneren som realiserer dine byggeprosjekter.