Om Skalahus

Vi bygger for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design, og tilbyr moderne ferdighus, storslåtte villaer og klassiske boliger samtidig som vi satser stort på eiendomsutvikling over hele Norge. Skalahus eies av BP Gruppen Norge AS, og vi har 25 års erfaring, solid fagkompetanse, sterk lokalkunnskap og et av Norges største trehusmiljøer i ryggen.

Leverandør av ferdighus

Vi har forhandlere over store deler av Østlandet, på Sørlandet, i Nordland og på Vestlandet, med hovedkontor på Hamar. Uansett hvilke av våre forhandlere du kontakter, vil du bli møtt av lokalkjente boligutviklere med lang erfaring og unik kunnskap rundt alle aspekter av ditt boligprosjekt - fra planlegging til prosjektering.

Skalahus tilbyr eneboliger, prosjektboliger og hytter. 

Eiendomsutvikling

Vi utvikler morgendagens bydeler og boligfelt. I tillegg til å være en leverandør av ferdighus, satser vi stort på eiendomsutvikling og prosjektbygging over hele Norge med funksjonelle og attraktive bokonsepter. Vi samarbeider gjerne med eksterne tomteeiere, entreprenører og eiendomsutviklere som ønsker å realisere små og store byggeprosjekter. Les mer og kontakt oss her.

Se alle våre boliger

Vi håper at vi kan inspirere dine byggeplaner! Vi tilbyr boliger i tre ulike stilserier, fra moderne til herskapelig og alt i mellom. Klikk her for å lese alt om våre ferdighus. 

Leverandør av hytter

Vi har lansert en hytteserie som er skapt for det norske eventyrriket, og tilbyr her både et standard sortiment samt muligheten til å tilpasse hyttene slik du vil når det gjelder størrelse og planløsning. Klikk her for å lese mer om hyttene våre. 

Kontaktinfo

Ketil Strand  | Kjededirektør

Tlf: 916 28 999  | ketil.strand@skalahus.no

Tore Larsen  | Forhandlerleder

Tlf: 918 48 760  | tore.larsen@skalahus.no

Skalahus AS
Tjuvholmen Brygga 11, 2317 Hamar

Ferdighus, boliginspirasjon og eiendomsutvikling

Vil du vite mer om Skalahus? Benytt skjemaet, så vil du bli kontaktet innen kort tid.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Våre leverandører

Gode varer i høy kvalitet fra solide, dyktige leverandører er vårt beste grunnlag.