Skalahus

Om Skalahus

Vi bygger for fremtiden, og tilbyr moderne ferdighus, storslåtte villaer og klassiske boliger samtidig som vi satser stort på eiendomsutvikling over hele Norge. Skalahus eies av BP Gruppen Norge AS, og vi har 30 års erfaring, solid fagkompetanse, sterk lokalkunnskap og et av Norges største trehusmiljøer i ryggen. 

Leverandør av ferdighus

Skalahus tilbyr eneboliger, flermannsboliger og hytter. Vi har forhandlere over store deler av Østlandet, på Sørlandet, i Nordland og på Vestlandet, med hovedkontor på Hamar. Uansett hvilke av våre forhandlere du kontakter, vil du bli møtt av lokalkjente boligutviklere med lang erfaring og unik kunnskap rundt alle aspekter av ditt boligprosjekt – fra planlegging til prosjektering.

Herskapelig hvit villa med rødt tak. To overbygde balkonger hvor man kan nyte morgensol og kveldssol. Stor og fin hage med romslig uteplass.

Se alle våre boliger

Vi håper at vi kan inspirere dine byggeplaner! Vi tilbyr boliger i tre ulike stilserier, fra moderne til herskapelig og alt i mellom. Les mer om våre ferdighus her

Hus for alle - last ned våre digitale magasiner!

Vi har et magasin for hver av husseriene våre, Æra, Saga og Moda. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom alle! Her er det mye relevant informasjon for enhver som drømmer om å bygge nytt hus!

Eneboliger i rekke fargesatt i ulike farger. Alle boligene har stor terrasse og utgang til egen hage. Prosjekterte eneboliger i rekke som skal bygges i Hurdal.

Eiendomsutvikling

Vi utvikler morgendagens bydeler og boligfelt. I tillegg til å være en leverandør av ferdighus, satser vi stort på eiendomsutvikling og prosjektbygging over hele Norge med funksjonelle og attraktive bokonsepter. Vi samarbeider gjerne med eksterne tomteeiere, entreprenører og eiendomsutviklere som ønsker å realisere små og store byggeprosjekter.

Les mer om hvordan vi jobber med eiendomsutvikling

Eiendomsutvikling med Skalahus – vil du vite mer?

Benytt skjemaet og send inn din henvendelse, så tar vi kontakt med deg.

Mørk brunbeiset hytte med torvtak og overbygd uteplass i høstfarger. Store vinduer gir lys inn til oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien.

Hytter – et utvalg som kan tilpasses

Vi har lansert en hytteserie som er skapt for det norske eventyrriket, og tilbyr her et standard sortiment som inspirasjon. Våre hytter kan tilpasses slik du vil, når det gjelder størrelse, planløsning og detaljer. Hyttene kan oppgraderes med innhold og uttrykk slik at du kan få din unike hyttedrøm oppfylt.

Les mer om våre hytter her.

Hyttemagasin.jpg

Bla i vår hyttekalog

Få tilsendt lenke til vår digitale hyttekatalog. Enkelt, raskt og helt kostnadsfritt!

Nærbilde av snittflaten på en bunke panelbord.

Vårt fokus på bærekraft

Vi bygger for fremtiden, både når det gjelder kvalitet, arkitektur og miljø. Vi bygger bevisst husene og hyttene våre i tre, som er et naturlig og fornybart byggemateriale. Tre er en type råvare som ikke krever unødig bruk av energi og kjemikalier i selve bearbeidingen før treet kan bli til planker, og planker kan bli til hjem. Dermed gir selve fremstillingen et meget lavt utslipp av CO2. Tre er i seg selv et sterkt, godt og holdbart materiale som både kan gjenvinnes og gjenbrukes og som fungerer som et karbonlager når det benyttes i hus og bygninger.

Vi bygger etter Byggteknisk forskrift TEK 17: Forskriften skal sikre at tiltak planlegges, prosjekteres og utføres ut fra hensyn til god visuell kvalitet, universell utforming og slik at tiltaket oppfyller tekniske krav til sikkerhet, miljø, helse og energi.

Les mer om vårt fokus på bærekraft

Unike tjenester under samme tak

Skalahus har hovedkontor på Hamar, her sitter et sterkt fagmiljø med kompetanse innen regulering, arkitektur, kalkyle og logistikk, prosjektering, jus, økonomi og markedsføring – for å nevne noe. Her har våre forhandlere tilgang til egen arealplanavdeling, akkvisitører, bistand innen tomteutvikling og egne boliger som ligger klare til bruk i et rikt kartotek. I tillegg besitter vi en egen markedsavdeling som bistår oss med å bygge merkevaren Skalahus i Norge, - og forhandlerne våre med nødvendig markedsmateriell for å få boliger ut for salg i markedet.

Forhandlerleder Tore Larsen og kjededirektør Ketil Strand.

Ta kontakt med Skalahus:

Ketil Strand  | Kjededirektør

Tlf: 916 28 999  | ketil.strand@skalahus.no

Tore Larsen  | Forhandlerleder

Tlf: 918 48 760  | tore.larsen@skalahus.no

Skalahus AS Tjuvholmen Brygga 11, 2317 Hamar

OppgjørsPartner AS

OppgjørsPartner AS er et selskap i BP Gruppen Norge med eiendomsmeglerbevilling fra Finanstilsynet. Selskapet bistår forhandlernettverket med tjenester i forbindelse med salg og kjøp av eiendommer. Selskapet forestår kontraktsoppgjør med alle nødvendige tilleggstjenester knyttet til eiendomstransaksjonene.

Hovedoppgavene er kontraktsoppdrag og eiendomsoppgjør, samt seksjonering av prosjekter og fradeling av eiendom. De er gode rådgivere for forhandlerne i forbindelse med kjøp og salg av eiendom, samt gode aktører for opplæring og rutineutvikling i konsernet innenfor sitt fagområde.

Helge Trønnes: 920 43 329 / helge.tronnes@oppgjors-partner.no

May-Anita Engen: 924 54 358 / may-anita.engen@oppgjors-partner.no