Skalahus

artikkel_toppbilde Skalahus uke 44 optim.jpg Bestill vårt inspirasjonsmagasin med flermannsboliger

Bestill inspirasjonsmagasin og bli kjent med våre prosjektboliger

Er du eiendomsutvikler eller tomteeier som har behov for de riktige boligene til dine byggeprosjekter? Skalahus har et bredt utvalg ferdig prosjekterte boliger, klare til bruk. Les om våre produkter - og om Skalahus som samarbeidspartner på dine byggeprosjekter.

Firemannsboligen Perla med pulttak på en fin sommerdag. Brun kledning og spilerekkverk på balkonger i 2. etasje. Platting i 1. etasje og mennesker ute på gressplenen.

Bli kjent med våre prosjektboliger

Er du eiendomsutvikler eller tomteeier som har behov for de riktige boligene til dine byggeprosjekter? Skalahus har et bredt utvalg ferdig prosjekterte boliger, klare til bruk. Disse boligene kan du lese mer om i vårt gratis nedlastbare magasin. Vi forteller deg også hvordan vi kan være din samarbeidspartner på byggeprosjekter.

Vil du vite mer om Skalahus som eiendomsutvikler?

Skalahus satser stort på det norske prosjektmarkedet, og samarbeider gjerne med eksterne proffe aktører som ønsker å realisere små og store byggeprosjekter. Skalahus samarbeider både med grunneiere, investorer, eiendomsutviklere og entreprenører.

Les mer her

Eneboliger i rekke med carport og takterrasse. Inngang fra egen hage.