Skalahus

– Trygt med en solid partner i ryggen

Hanne T. Synslien
Sist endret: 22. januar 2024
Lesetid: ~8 min

Kim André Haugen og Frode Espelid i E & H Eiendom startet med eiendomsutvikling i 2013. Med Skalahus-forhandler Byggmester Frank Aasheim som utbygger, har de to eiendomsutviklerne så langt bygd 56 enheter.  – Det er trygt å ha en solid partner i ryggen når man driver med eiendomsutvikling, sier Kim Haugen.

E & H Eiendom er en etablert eiendomsutvikler i Eidsvoll- og Nannestad-området. Selskapet har så langt utviklet flere lokale områder med rekkehus og tomannsboliger.

ET SOLID SAMARBEID MED SKALAHUS SIDEN 2014

Samarbeidet med Byggmester Frank Aasheim startet året etter at Kim og Frode etablerte firmaet. I løpet av disse årene har de to kompanjongene og den lokale Skalahus-forhandleren blitt godt kjent med hverandre.

– Samarbeidet med Skalahus fungerer utmerket. Det gjelder både forholdet vi har til Skalahus lokalt med Frank i spissen og de som bistår oss fra hovedkontoret på Hamar. Vi hadde ikke benyttet dem i så mange år hvis det ikke hadde fungert, sier Kim.

Tunland på Dal er et av prosjektene til eiendomsutviklerne. Prosjektet består av tomannsboliger og rekkehus. (Illustrasjon: Skalahus)

SAMARBEIDSMODELL SOM PASSER UTBYGGEREN

Eiendomsutviklere som samarbeider med Skalahus kan tilpasse graden av samarbeid etter prosjektets spesifikke behov.

Mens enkelte utviklere ønsker å dra nytte av hele tjenestetilbudet, fra mulighetsstudie og frem til og med markedsføring og salg, velger andre å benytte seg av deler av fagmiljøet som finnes lokalt og på hovedkontoret.

For E & H Eiendom kan samarbeidets art være ulikt fra prosjekt til prosjekt. Noen ganger er Skalahus involvert allerede fra mulighetsstudiet.

– Et typisk samarbeid består i at vi har kjøpt et tomteområde og trenger detaljregulering fra planavdelingen på hovedkontoret.

Etter at E & H Eiendom har fått utført gravearbeid og støping, starter Byggmester Frank Aasheim sitt lokale tømrerteam med byggingen. Byggesettet kommer som precut, noe som gjør byggetiden kort og utførelsen presis.

– Skalahus ferdigstiller boligene frem til montert gulv og ventilasjon. Deretter tar vi over prosjektet, og står for videre fremdrift og koordinering med underleverandører innen VVS, elektrisk arbeid, mur og maling, sier Kim. 

Les også: Spar tid og penger på ferdigprosjekterte boliger.

690x517 Kim A Haugen EH Eiendom.jpg Eiendomsutvikler Kim André Haugen i E & H Eiendom. (Foto: Privat)
Teievegen - EH Eiendom.jpg Tomannsboligene på Teieveien er et av prosjektene til E & H Eiendom. Utgangspunkt er en standard Skalahus flermannsbolig som er tilpasset prosjektet. (Illustrasjon: Skalahus)

Få tilsendt våre innholdsrike magasiner om eiendomsutvikling!

Våre magasiner rettet mot proffmarkedet er fylt med godt innhold om tomte- og eiendomsutvikling, prosjektbygging, detaljregulering, ferdig prosjekterte flermannsboliger og referanseprosjekter. Her kan du finne inspirasjon til å realisere nye prosjekter!

På Fuglerudtunet på Råholt har eiendomsutviklerne bygd eneboliger i kjede. Her er det tatt utgangspunkt i flermannsboligen Flex, som er tilpasset prosjektet. (Illustrasjon: Skalahus)

SKREDDERSØM AV FERDIGPROSJEKTERTE BOLIGER ER ENKELT

Skalahus sine ferdigprosjekterte flermannsboliger er arkitekttegnet, med mål om å skape attraktive, lettsolgte og funksjonelle boliger som passer for en bred målgruppe.

Når E & H Eiendom skal utvikle et område, tar de utgangspunkt i Skalahus sitt utvalg av flermannsboliger, som ofte tegnes om og tilpasses til det aktuelle prosjektet.

– Skalahus har et fleksibelt konsept og hyggelige folk. Ettersom ingen prosjekter er like, så blir de aller fleste modellene tegnet om og tilpasset tomt og målgruppe hos en av arkitektene på hovedkontoret. Arkitekttjenesten fungerer veldig bra. De som bistår oss er løsningsorienterte, sier Kim.

E & H Eiendom har også benyttet markedsavdelingen på hovedkontoret til å lage annonser, prospekter og byggeplasskilt. Når boligene skal selges, har de i hovedtrekk valgt å sette ut dette til en megler som de har samarbeidet med i flere år.

Eiendomsutvikling med Skalahus – vil du vite mer?

Benytt skjemaet og send inn din henvendelse, så tar vi kontakt med deg.

ET HELT FAGMILJØ MED 30 ÅRS ERFARING INNEN BOLIGBYGGING

Skalahus er en del av BP Gruppen Norge, som har landets største fagmiljø innen trehusbygging samlet under samme tak.

Med alle byggfaglige disipliner innen planarbeid, arkitektur og teknisk gjennomføring samlet på ett sted, har Skalahus effektivitet og gjennomslagskraft.

Prosjektingeniør Eivind Stensvold og seniorarkitekt Idar Sambu på Skalahus sitt hovedkontor. (Foto: Skalahus)

Hovedkontoret har også en egen markedsavdeling med grafikere og tekstforfattere som kan nybolig. Dette gir eiendomsutviklere trygghet og forutsigbarhet når små og store byggeprosjekter skal realiseres.

Lokalt drar man nytte av fagmiljøet og gjennomslagskraften, kommunalt og nettverksmessig, der kjeden befinner seg.

Daglig leder hos Skalahus-forhandler Byggmester Frank Aasheim, Frank Aasheim. (Foto: Skalahus)

Solide, norske kvalitetsleverandører deler Skalahus sine ambisjoner om kvalitet, fremdrift og gjensidig tillit. Dette gir trygghet og forutsigbarhet i byggeprosessen og vissheten om at hjemmene som bygges har varige verdier gjennom flere generasjoner.

Les også: Eiendomsutvikling med Skalahus.

Firemannsboligen Perla med pulttak på en fin sommerdag. Brun kledning og spilerekkverk på balkonger i 2. etasje. Platting i 1. etasje og mennesker ute på gressplenen.

SE SKALAHUS SINE FLERMANNSBOLIGER

På utkikk etter ferdigprosjekterte flermannsboliger som kan skaleres og tilpasses? Ta en titt på noen av våre arkitekttegnede prosjektboliger. Modellene tilpasses til hvert enkelt prosjekt og bygges i henhold til tomtens størrelse og terreng, og i forhold til gjeldende reguleringsplaner.

Se våre flermannsboliger