Skalahus

Vi har verktøyene du trenger for å utvikle attraktive og lettsolgte bokonsepter

Har du en tomt, men ikke midler eller kompetanse til å utvikle den? Eller kanskje du har tanker og idéer til et nytt prosjekt uten tomt å bygge på? Skalahus er del av et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging og kan være puslespillbrikken som mangler i realiseringen av dine prosjektplaner. Skalahus utvikler morgendagens bydeler og boligfelt og samarbeider gjerne med eksterne eiendomsutviklere, grunneiere og entreprenører.

Les mer om eiendomsutvikling med Skalahus

Tilgang på unikt kompetansemiljø

Gjennom hovedkontoret sitt på Hamar har Skalahus et av Norges største trehusmiljøer i ryggen. Denne kompetansen skal sikre både samarbeidspartnere, forhandlere og sluttkunder gode, solide, trygge og utprøvde produkter som er i henhold til dagens strenge tekniske standarder. Her, under samme tak sitter unik erfaring og kunnskap innen planarbeid, teknisk og arkitektur med fokus på å skape attraktive bo-konsepter til alle typer målgrupper og ferdigprosjekterte flermannsboliger som sparer eiendomsutviklere for tid og penger. 

Strategisk styrke

Ved å samarbeide med Skalahus får du ikke bare tilgang på produkter i solid kvalitet, men også muligheten til å jobbe tett med gode rådgivere som er sterke på strategi og som gjennom grundige analyser har unik kunnskap om hvilke type bo-konsepter som treffer godt for spesifikke målgrupper. Med deg i teamet får du også arealplanleggere og arkitekter som vet hvordan ethvert tomteareal kan utnyttes for best mulig verdiskapning, og hvilke type hus som passer best for prosjektet og området. Som utbygger er vi lokalkjent i våre områder og alltid oppdatert på gjeldende kommunereguleringer på enhver aktuell tomt vi er med og utvikler. 

Eiendomsutvikling med Skalahus – vil du vite mer?

Benytt skjemaet og send inn din henvendelse, så tar vi kontakt med deg.