Skalahus
Firemannsbolig med pulltak på en fin sommerdag. Balkonger i 2. etasje og platting i 1. etg.

FLERMANNSBOLIGER

Ikke bare et hjem, men et nabolag

Flermannsboliger og hus i boligfelt er et hyggelig, godt og lønnsomt valg for både førstegangsetablerere, barnefamilier, enslige og eldre - rett og slett et godt utgangspunkt for rikere dager. Fra tomt til ferdig bolig skaper vi nye hjem og naboskap som byr på rikere dager i form av den daglige samtalen over gjerdet, kaffe på trappa, kort avstand til små og store venner og tryggheten i det å alltid ha noen i nærheten.

Rikere dager

Vi vet at omgivelsene rundt hjemmet ditt er like viktig som de gode løsningene på innsiden. Våre landskapsarkitekter jobber for at både små og store skal oppleve hverdagsgleder i form av god adkomst og enkel tilgang til utearealer, som for eksempel tilrettelagte lekeplasser og hyggelige parkområder. 

Arkitekttegnede flermannsboliger

Alle våre hus og flermannsboliger er arkitekttegnet og alle kan tilpasses til hvert enkelt prosjekt og bygges i henhold til tomtens størrelse og terreng, og i forhold til gjeldende reguleringsplaner.

Fra det litt mindre til det veldig store

Som huskjede kan vi si at Skalahus lever opp til navnet sitt. Vi bygger og overleverer hjem i alle størrelser og stilarter – fra det litt mindre til det storslåtte og fra det tradisjonelle til det moderne. Vi skaper hjem i alle ender av skalaen. 

Har du spørsmål om det å bygge bolig? Snakk med oss!

Her kan du bestille en gratis og uforpliktende rådgivertime med oss! En av våre boligkonsulenter kontakter deg innen kort tid.

Bli kjent med våre prosjektboliger.

Er du eiendomsutvikler eller tomteeier som har behov for de riktige boligene til dine byggeprosjekter? Skalahus har et bredt utvalg ferdig prosjekterte boliger, klare til bruk. Disse boligene kan du lese mer om i vårt gratis magasin. Vi forteller deg også hvordan vi kan være din samarbeidspartner på byggeprosjekter.

Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse.

Plantegninger og utseende kan påvirkes av endringer i teknisk forskrift og veiledning til denne. Ta kontakt med lokalt salgskontor for oppdaterte tegninger. Det er alltid våre 1:100-tegninger og leveransebeskrivelser som er gjeldende.

Alle våre husmodeller kvalifiserer for energikarakter B.