Skalahus

Spar tid og penger på ferdig prosjekterte boliger

Er du grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler?

Da deler du sannsynligvis samme ambisjon som prosjektutbygger Skalahus, om å utvikle morgendagens bydeler og boligfelt. Vi har ferdig prosjekterte og arkitekttegnede flermannsboliger klare til bruk, slik at samarbeidspartnere kan spare både tid og penger i fremtidige prosjekter.

Stort og variert utvalg

Skalahus har et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging i ryggen, og satser stort på prosjektmarkedet med fokus på arkitektur som tar vare på både design og funksjonalitet. Med unik kompetanse innen arkitektur, planarbeid og teknisk samlet på ett og samme sted, har Skalahus effektivitet og gjennomslagskraft for å kunne realisere små og store byggeprosjekter med trygghet og forutsigbarhet fra start til slutt. Som utbygger har Skalahus et solid sortiment med ferdig prosjekterte flermannsboliger i ulik størrelse og design, klare til bruk for en effektiv prosess og rask tilgjengelighet på boligmarkedet. 

Få tilsendt våre innholdsrike magasiner om eiendomsutvikling!

Våre magasiner rettet mot proffmarkedet er fylt med godt innhold om tomte- og eiendomsutvikling, prosjektbygging, detaljregulering, ferdig prosjekterte flermannsboliger og referanseprosjekter. Her kan du finne inspirasjon til å realisere nye prosjekter!

Attraktive bokonsepter for alle målgrupper

Skalahus sine flermannsboliger er utviklet for fremtiden både med tanke på kvalitet og design. Fra tegnebrett og helt ut til byggeplass er fokus å skape tilgjengelige og attraktive bokonsepter som passer mange typer målgrupper. Skalahus sine flermannsboliger kommer i ulik størrelse og som ulike bokonsepter for å kunne passe til mange typer byggeprosjekter og ulike tomtemessige utgangspunkt. Alle boliger kan tilpasses. Boligene som vises her er kun et utvalg.

Eiendomsutvikling med Skalahus – vil du vite mer?

Benytt skjemaet og send inn din henvendelse, så tar vi kontakt med deg.

Skalahus sin lavblokk i tre en sommerdag. Bygget er på tre etasjer, har lys brun kledning, flatt tak og overbygde verandaer med sort spilerekkverk. Fellesareal med grønn plen og trær.

Skape verdi og realisere prosjekter

Skalahus er på landsbasis interessert i å snakke med grunneiere som vil utvikle og skape verdi av eiendommen de sitter på, og samarbeider gjerne med eiendomsutviklere som vil realisere sine byggeprosjekter. Ved å samarbeide med Skalahus er du sikret et kompetanseapparat i ryggen som står for fremdrift, kvalitet og gjennomføringsevne i små og store prosjekter.