Skalahus
Gjennomsiktig illustrasjon av utomhusplan som er lagt oppå et ubearbeidet tomteområde.

Sitter du på en tomt som du vil skape verdi av?

Våre forhandlere er stadig på jakt etter nye tomter for å realisere små og store byggeprosjekter. Dersom du har ekstra tomteareal til overs, vil vi gjerne høre fra deg! Kanskje vi kan skape noe verdifullt sammen?

Ønsker du en tomteprat eller en gratis verdivurdering av tomten?

Fyll inn i skjemaet, så kontakter vi deg.

Nærbilde av gresstrå på en solfylt dag.

Hva slags tomter leter vi etter?

Våre forhandlere trenger både mindre «eplehagetomter» til små byggeprosjekter – og større tomteområder til de store prosjektene. Uansett hva slags tomt du sitter på, så hører vi gjerne fra deg!

Du kan også kontakte våre forhandlere direkte

Klikk her for å komme til våre forhandlere

Den store villaen Albertine i Æra-serien, hvitmalt med sort tak, to etasjer i herskapelig stil med flott opparbeidet hage og basseng.

Hvem er vi i Skalahus?

Vi er en boligleverandør som har som mål å være en landsdekkende huskjede. Skalahus tilbyr moderne ferdighus, storslåtte villaer og klassiske boliger samtidig som vi satser stort på eiendomsutvikling.

Vi bygger husene våre med materialer fra norske leverandører og tufter alt vi gjør på god norsk byggeskikk og et arbeid som alltid er i henhold til dagens strenge gjeldende standarder.  Vi har nær 30 års erfaring, solid fagkompetanse, sterk lokalkunnskap og et av Norges største trehusmiljøer i ryggen.

Alle våre forhandlere er egne AS og har egne snekkerlag, som består av erfarne fagfolk med stolthet for faget, håndverket og produktene de tilbyr gjennom Skalahus.  

Les mer her