Skalahus

Er du vår nye forhandler?

Bli del av et ledende forhandlerkonsept innen trehusbygging

Vil du bli en del av et komplett forhandlerkonsept med tilgang til tomter og attraktive boliger til både privat- og proffmarkedet? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg! Vi i Skalahus søker flere forhandlere med erfaring fra bygge- og eiendomsbransjen.

ENKLERE HVERDAG MED ET SOLID FAGMILJØ I RYGGEN

Skalahus er en erfaren og ambisiøs boligleverandør som leverer arkitekttegnede hus, hytter og prosjektboliger innen ferdighuskonseptet. Som forhandler i Skalahus får du jobbe med et komplett, profesjonelt og kompetent forhandlerkonsept.

Ved vårt hovedkontor på Hamar er vi lokalisert sammen med våre eiere, BP Gruppen Norge, som har over 30 års erfaring som boligbygger. Med et solid fagmiljø i ryggen kan du fokusere på det du er best til og som du tjener mest på – nemlig å selge og bygge hus.

ALLE FAGOMRÅDER SAMLET UNDER ETT TAK

Mens du fokuserer på å selge og bygge boliger, tar vi oss av resten – også markedsføringen og tilgangen på potensielle kunder, som oppleves som krevende for mange.

– Gjennom hovedkontoret på Hamar, får du tilgang på et kompetansehus som favner alle fagområder innen boligbygging. Med alle funksjoner under samme tak oppnår vi smidige og ryddige prosesser, sier kjededirektør i Skalahus, Ketil Strand.

NOEN AV FORDELENE DU FÅR SOM FORHANDLER AV SKALAHUS

Som vår forhandler får du tilgang til et komplett og velfungerende konsept som gir deg støtte, trygghet, forutsigbarhet, kunnskap og kunder – fra dag én.

 • Et rikt og tidsiktig utvalg av hus, hytter og prosjektboliger
 • Tilgang på byggeklare tomter
 • Konkurransedyktige priser på byggesett
 • Norske kvalitetsleverandører
 • Dedikerte team på hovedkontoret innenfor alle fagdisipliner 
 • Pris- og mengdegaranti, slik at du kan gjennomføre prosjektene med forutsigbarhet, effektivitet på byggeplass og best mulig lønnsomhet
 • Gratis eksperthjelp innen markedsføring
 • Et CRM-system hvor du får servert potensielle kunder for oppfølging

EN FOROVERLENT KJEDE

I tillegg til hus og hytter har vi spesialisert oss innen eiendomsutvikling og kan bistå deg med utvikling av boligområder, små som store. Som Skalahus-forhandler får du blant annet:

 • Rådgivning og dedikerte ressurser
 • Konsept- og mulighetsstudier
 • Lønnsomhets- og risikoanalyser

Ketil Strand, kjedeleder | 916 28 999 | ketil.strand@skalahus.no

Tore Larsen, forhandlerleder | 918 48 760 | tore.larsen@skalahus.no

EGET TEAM INNEN TEKNISKE TJENESTER OG LOGISTIKK

Hovedkontoret har et av landets største fagmiljøer innen trehusbygging. I teknisk avdeling får du ditt eget team som bistår deg med alt innen teknisk prosjektering. Er du forhandler hos oss, sender du kun én bestilling på byggesettet, resten ordner logistikkavdelingen!

Les mer om teknisk og logistikk

DIN EGEN MARKEDSAVDELING

Som forhandler får du ditt eget team i markedavdelingen på hovedkontoret. Dine nøkkelpersoner kjenner mekanismene og kanalmiksen, slik at du lykkes med salget lokalt. Du er sikret påfyll av henvendelser fra potensielle kunder via kjedens kundeoppfølgingssystem.

Les mer om hva vi gjør før deg

TILGANG PÅ BYGGEKLARE TOMTER I HELE LANDET

Skalahus og BP Gruppen Norge har inngått et strategisk samarbeid med Clemens Eiendom AS . Dette sikrer tomtetilgang for våre forhandlere fra nord til sør. Clemens Eiendom sitt morselskap er Opplysningsvesenets Fond (OvF). OvF besitter nærmere 940.000 daa tomtegrunn fordelt over hele landet. Tomtebanken inkluderer store arealer som allerede er avsatt til bolig- og fritidsformål.     

Moderne arkitekttegnet ferdighus med vinkler og spennende linjer over flere plan. Huset Edli har store vinduer mot havutsikt og eget basseng.

ET BREDT UTVALG FERDIGHUS, HYTTER OG PROSJEKTBOLIGER

Hos oss får du tilgang til et rikt modellutvalg av hus, hytter og prosjektboliger. Alle modellene kan tilpasses ut fra kundenes behov og ønsker. Dermed vil tett oppfølging og samarbeid opp mot både kunder og det faglige teamet rundt deg, bli en naturlig del av hverdagen din.

Se våre ferdighus

PROFESJONELL BISTAND FRA A TIL Å

Vi har tatt en prat med Frank Aasheim, daglig leder hos vår forhandler Byggmester Frank Aasheim på Maura i Akershus. Selskapet har vært forhandler av Skalahus gjennom en årrekke og de jobber med både hus, hytter og prosjektutbygging.

Les fra Frank Aasheim fremhever om å være forhandler hos Skalahus.

 

Les mer

SKAL VI TA EN PRAT?

I Skalahus er vi en lettbent og dedikert gjeng hvor det er enkelt å få hjelp når du trenger det! Selv om vi er et stort og profesjonelt kompetansehus, er vi kun en telefonsamtale eller e-post unna. Som forhandler vil du oppleve at det er kort vei til å få hjelp eller å få gjennomslag for en god idé som kan løfte kjeden og forhandlernettverket du tilhører. Kontakt meg gjerne for et uforpliktende møte.

Ketil Strand
Kjedeleder
Mobil 916 28 999 | ketil.strand@skalahus.no

OM KONSERNET

BP Gruppen Norge AS er et solid konsern med over 30 års erfaring fra boligbransjen. Konsernet har et lokalt eierskap som har fulgt selskapet siden oppstarten i 1993. I BP Gruppen finner du huskjedene Skalahus, BoligPartner og Archihus som alle leverer sine produkter i tråd med konsernets visjon om kvalitet, design og dyktighet i alle ledd.

Konsernet har et av landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret i Hamar. Andre selskaper i konsernet er Trehusene, ØkonomiPartner, OppgjørsPartner, TomtePartner og Leite & Howden.