Skalahus
Eneboliger i rekke fargesatt i ulike farger. Alle boligene har stor terrasse og utgang til egen hage.

Vil du bli forhandler?

Skalahus er en erfaren og ambisiøs husleverandør som leverer arkitekttegnede boliger innen ferdighuskonseptet. I dag er våre forhandlere fordelt på store deler av Norge, og vi har et mål om sterk vekst i årene som kommer. Vi tilbyr et bredt spekter av eneboliger og hytter, samtidig som vi satser stort på eiendomsutvikling med våre attraktive og funksjonelle flermannsboliger.

Vi er en solid aktør innen byggebransjen i Norge, med en trygghet i lokale leverandører av bærekraftige kvalitetsmaterialer. Når vi nå skal bygge ut vårt landsdekkende forhandlernettverk har vi fokus på å finne boligaktører med den riktige kompetansen. 

Benytt skjemaet, så vil du snart bli kontaktet for en samtale om dine muligheter med Skalahus.

Bli med på å sette dine avtrykk i en spennende bransje!

Vil du bli forhandler? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Moderne mørke brune hus over 2 plan i nabolag. Store vinduer og inntrukket gavl. God plass til parkering av bil og fin og lun uteplass med utgang fra stue rett ut til fin hage med grønne planter.

Dette tilbyr vi våre forhandlere

Som Skalahus-forhandler får du jobbe med et komplett, profesjonelt og kompetent forhandlerkonsept. 

Som Skalahus-forhandler får du muligheten til å selge og føre opp kvalitetshus, samt utvikle din egen virksomhet i en bransje i stadig vekst. Du får ansvar for din egen kundeportefølje som medfører oppfølging, utarbeidelse av tilbud og kontraktsignering. Du får ansvar for produksjonen på byggeplassen og du blir Skalahus sin representant i ditt aktuelle nedslagsfelt. 

Vi søker forhandlere med erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen, gjerne med hovedvekt på salg og oppføring av eneboliger, konsentrert småhusbebyggelse og prosjektbygging. Du må være målbevisst og initiativrik og ha et stort engasjement i forhold til å skape resultater. 

Tomannsboligen Mikill med saltak på ett plan. Mørk grå liggende kledning med hvite vinduer og terrassedører. Blå himmel, grønn plen og frodige vekster. Hagemøbler på begge terrassene. Tomannsbolig med saltak på ett plan med fine uteplasser i sola.

Du får muligheten til å delta på kursing og videreutvikling gjennom vårt interne utviklingsprogram, samt delta på våre årlige forhandlerkonferanser og regionale samlinger. Du får også tilgang til ett av bransjens beste prosesstyrings- og kundeoppfølgingsverktøy.

Vårt konsept går ut på å levere det komplette byggesett. Dette innebærer at vi gir et bindende pristilbud med utgangspunkt i hustegningen samtidig som vi tar fullt masseansvar. Slik kan du være sikker på at din kalkyle overfor kunde ikke får kostnadssprekk på byggesettet. Du kan også være trygg på at Skalahus tar ansvar for produktutvikling, priser, leveranser og markedsføring, mens du selv tar ansvar for kundene dine og produksjon ute på byggeplass. 

Få tilsendt våre innholdsrike magasiner om eiendomsutvikling!

Våre magasiner rettet mot proffmarkedet er fylt med godt innhold om tomte- og eiendomsutvikling, prosjektbygging, detaljregulering, ferdig prosjekterte flermannsboliger og referanseprosjekter. Her kan du finne inspirasjon til å realisere nye prosjekter!

Den moderne firemannsboligen Ferdin med flatt tak, carport og malt, stående trekledning i to grånyanser. Blå himmel, gangvei og grønt gress med familier utendørs.

Eiendomsutvikling og prosjektbygging

Skalahus satser stort innen prosjektbygging over hele Norge. Som forhandler får du mulighet til å bli en del av denne satsningen.

Les mer her

Ta kontakt med kjededirektør for Skalahus

Vil du vite mer om dine muligheter som forhandler av Skalahus? Ta kontakt med kjededirektør, Ketil Strand.

Mobil: 916 28 999

E-post: ketil.strand@skalahus.no