Skalahus er en erfaren og ambisiøs husleverandør som leverer arkitekttegnede boliger innen ferdighuskonseptet. I dag er våre forhandlere fordelt på store deler av Norge, og vi har et mål om sterk vekst i årene som kommer. Vi tilbyr et bredt spekter av eneboliger samtidig som vi satser stort på eiendomsutvikling med våre attraktive og funksjonelle bokonsepter. Vil du bli med på å sette dine avtrykk i en spennende bransje?

Bli forhandler

Skalahus er en solid aktør innen byggebransjen i Norge - basert på lokale leverandører av bærekraftige kvalitetsmaterialer. Når vi nå skal bygge ut vårt landsdekkende forhandlernettverk har vi fokus på å finne boligaktører med den riktige kompetansen. 

Benytt skjemaet, så vil du snart bli kontaktet for en samtale om dine muligheter med Skalahus. 

Vil du vite mer? Fyll inn dine personopplysninger her. Når du sender inn skjemaet samtykker du i at dine personopplysninger sendes på mail til vår forhandleransvarlig slik at vi kan ta kontakt med deg.

Dette tilbyr vi

​Som Skalahus-forhandler får du jobbe med et komplett, profesjonelt og kompetent forhandlerkonsept.

Som Skalahus-forhandler får du muligheten til å selge og føre opp kvalitetshus, samt utvikle din egen virksomhet i en bransje i stadig vekst. Du får ansvar for din egen kundeportefølje som medfører oppfølging, utarbeidelse av tilbud og kontraktsignering. Du får ansvar for produksjonen på byggeplassen og du blir Skalahus sin representant i ditt aktuelle nedslagsfelt. 

Vi søker forhandlere med erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen, gjerne med hovedvekt på salg og oppføring av eneboliger, konsentrert småhusbebyggelse og prosjektbygging. Du må være målbevisst og initiativrik og ha et stort engasjement i forhold til å skape resultater. 

Du får muligheten til å delta på kursing og videreutvikling gjennom vårt interne utviklingsprogram, samt delta på våre årlige forhandlerkonferanser og regionale samlinger. Du får også tilgang til ett av bransjens beste prosesstyrings- og kundeoppfølgingsverktøy.

Vårt konsept går ut på å levere det komplette byggesett. Dette innebærer at vi gir et bindende pristilbud med utgangspunkt i hustegningen samtidig som vi tar fullt masseansvar. Slik kan du være sikker på at din kalkyle overfor kunde ikke får kostnadssprekk på byggesettet. Du kan også være trygg på at Skalahus tar ansvar for produktutvikling, priser, leveranser og markedsføring, mens du selv tar ansvar for kundene dine og produksjon ute på byggeplass. 

Eiendomsutvikling og prosjektbygging

Skalahus satser stort innen prosjektbygging over hele Norge. Som forhandler får du mulighet til å bli en del av denne satsningen, samtidig som du får et av bransjens største fagmiljøer i ryggen og muligheten til å forhandle et bredt utvalg ferdig prosjekterte flermannsboliger.

Ta kontakt med vår kjededirektør!

Vil du vite mer om dine forhandlermuligheter med Skalahus? Dersom du er interessert i å vite mer om denne muligheten, ta kontakt med kjededirektør, Ketil Strand. Mobil: 916 28 999 E-post: Ketil.strand@skalahus.no

Les mer om vår jakt etter nye forhandlere her