Vil du bli forhandler?

Skalahus er en ny husleverandør, og vår nye huskatalog er full av inspirasjon for alle som går med en drøm om å bygge ny bolig. Vil du bli forhandler av våre flotte ferdighus?

Bli forhandler

Skalahus er en helt ny huskjede, men vi som står bak er erfarne aktører med høye ambisjoner. Når vi nå skal bygge ut vårt landsdekkende forhandlernettverk har vi fokus på å finne boligaktører med den riktige kompetansen. 

DINE MULIGHETER MED OSS 

Som Skalahus-forhandler får du muligheten til å selge og føre opp kvalitetshus, samt utvikle din egen virksomhet i en bransje i stadig vekst. Du får ansvar for din egen kundeportefølje som medfører oppfølging, utarbeidelse av tilbud og kontraktsignering. Du får ansvar for produksjonen på byggeplassen og du blir Skalahus sin representant i ditt aktuelle nedslagsfelt. 

Vi søker forhandlere med erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen, gjerne med hovedvekt på salg og oppføring av eneboliger og konsentrert småhusbebyggelse. Du må være målbevisst og initiativrik og ha et stort engasjement i forhold til å skape resultater. 

VI TILBYR 

Som Skalahus-forhandler får du jobbe med et komplett, profesjonelt og kompetent forhandlerkonsept. Du får muligheten til å delta på kursing og videreutvikling gjennom vårt interne utviklingsprogram, samt delta på våre årlige forhandlerkonferanser og regionale samlinger. Du får også tilgang til ett av bransjens beste prosesstyrings- og kundeoppfølgingsverktøy.

Vårt konsept går ut på å levere det komplette byggesett. Dette innebærer at vi gir et bindende pristilbud med utgangspunkt i hustegningen samtidig som vi tar fullt masseansvar. Slik kan du være sikker på at din kalkyle overfor kunde ikke får kostnadssprekk på byggesettet. Du kan også være trygg på at Skalahus tar ansvar for produktutvikling, priser, leveranser og markedsføring, mens du selv tar ansvar for kundene dine og produksjon ute på byggeplass. 

Klikk her for å se alle våre ferdighus.

TA KONTAKT

Om du er interessert i å vite mer om denne muligheten, ta kontakt med kjededirektør, Ketil Strand. 

Mobil: 916 28 999 E-post: Ketil.strand@skalahus.no. 

Vil du vite mer? Fyll inn dine personopplysninger her. Når du sender inn skjemaet samtykker du i at dine personopplysninger sendes på mail til vår forhandleransvarlig slik at vi kan ta kontakt med deg.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker