Skalahus

Markedsavdelingen

Team MA Skalahus #1 2024.jpg

Markedsavdelingen er bygget opp som et in-house reklamebyrå. Her jobber blant annet markedssjefer, innholdsprodusenter, designere og FINN-eksperter for at du skal kunne lykkes med salget av ditt lokale prosjekt.

VI KAN BOLIG!

Som Skalahus-forhandler har du tilgang til en markedsavdeling som jobber i hele bredden fra nasjonal markedsføring av merkevaren til lokal markedsføring av nettopp ditt prosjekt.

RÅDGIVNING OG PROSJEKTLEDELSE

Ditt dedikerte team jobber kun med markedsføring av nybolig. De kjenner kanalmiksen og triggerne som er avgjørende for å lykkes med salget. Teamet er dine sparringspartnere og rådgivere som sørger for at aktivitetene blir fulgt opp.

DESIGN OG INNHOLDSPRODUKSJON

Alt materiell fra markedsavdelingen designes ut fra et gjennomarbeidet, profesjonelt malverk. Det gjelder produksjon av annonser, salgsprospekter og websider så vel som kontorprofilering og bil- eller byggeplasskilt.

LOKAL MARKEDSFØRING

Lokal tilstedeværelse i de riktige kanalene er viktig. Det er tross alt der du har ditt marked. Markedsavdelingen bidrar blant annet med markedsmateriell, kontor- og bilprofilering, profilartikler og din lokale forhandlerside på nett.

LEADS

Markedsavdelingen kjører lokal og nasjonal markedsføring som sikrer deg tilgang på potensielle kunder, leads, via vårt skreddersydde kundeoppfølgingssystem. Systemet gir deg god oversikt og enkel oppfølging.

PROSJEKTMARKEDSFØRING

Et utfordrende marked, sterk konkurranse og kjøpernes krav til boligpresentasjon gjør det nødvendig for utbyggere å investere i markedsføring av nyboligprosjekter for å oppnå tilfredsstillende antall henvendelser og salg. 

I Skalahus har vi spesialisert oss på markedsføring og visualisering av nyboligprosjekter. Vi leverer alt markedsmateriell et prosjekt trenger, og med KI-teknologi sørger vi for et optimalt resultat for dine annonsekampanjer.

Ta gjerne kontakt med markedssjef, Aina Ottesen Köhl, for mer informasjon. aina.kohl@skalahus.no | 47 44 66 02