Skalahus
Stort, herskapelig, hvitt hus over to plan med opparbeidet, staselig hage. Ferdighuset Constantine har overbygde uteplasser, utleiedel og garasje.

Anova Boliger

Vi bygger boliger i Østfold/Follo-distriktet og tilbyr hus og flermannsboliger i ulike stilarter slik at vi er sikre på at du finner akkurat den modellen du ønsker deg. Vi bistår gjerne i alle trinn av byggeprosessen, fra de første skissene til første tur over dørstokken i ditt splitter nye hus. Vi hjelper deg gjerne med å se på hvilken husmodell som passer dine behov, din økonomi og familiesettingen du befinner deg i.

Adresse
Ekholtveien 114,
1526 Moss
Telefonnummer
971 15 659

Vårt salgsområde for hus:

Indre Østfold (Spydeberg), Aremark, Fredrikstad, Frogn, Halden, Hvaler, Nesodden, Vestby, Moss, Rakkestad, Sarpsborg, Skiptvet, Våler (Østfold), Råde

Våre ansatte

Moderne hus over 2 plan,  med skrå himling og takvinduer gir huset et spennende uttrykk. Takvinduer slipper også sollys inn. Huset er på skrå tomt og har egen utleie enhet / Bi leilighet i underetasjen.

Bli bedre kjent med oss

Vi som jobber i Skalahus avdeling Moss har alle bred erfaring fra bolig- og byggebransjen, og vi er nøye når vi plukker våre entreprenører, byggelag og andre samarbeidspartnere. Slik kan våre kunder være sikre på at vi leverer enhver bolig med kvalitet som vår største kjerneverdi. 

Ikke to husdrømmer er like, og vi strekker oss langt for å bygge boliger i henhold til våre kunders ønsker og behov. Sammen skal vi finne frem til nettopp den løsningen som passer deg og familien aller best.

Kom til oss med boligdrømmen din

Vi holder til i sentrale lokaler i Ekholtveien 114 i nærheten av Rygge storsenter, og vi tar deg gjerne imot dersom du ønsker å snakke med fagfolk om boligdrømmen din. 

Klikk deg gjerne inn på Anova Boligers egen hjemmeside for å lese mer om oss og våre aktuelle prosjekter, samt se bilder av våre oppførte boliger.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?