Skalahus

Wanja bygger husmodellen Junisol - følg byggeprosessen steg for steg!

Få en spennende innsikt i byggeprosessens faser! Vår egen boligkonsulent hos Anova Boliger, Wanja Sanfelt, er midt i byggingen av drømmehuset Junisol. Vi har så langt fulgt reisen fra første spadetak til ferdig reisverk og innvendig kledning, og gir deg et innblikk i hvordan en byggeprosess med Skalahus kan se ut.

Hvor lang tid tar det egentlig å bygge et hus? Og hva skjer i løpet av fasene i en byggeprosess? Da vår egen boligkonsulent Wanja Sanfelt bestemte seg for å bygge Junisol, en av våre klassiske husmodeller, bestemte vi oss for å følge prosessen nøye. Resultatet er så langt fem artikler og en inspirerende Instagram-side som tar deg med fra første spadetak til reisverk, innvendig kledning, maling og interiør-planlegging.

Klassisk husmodell med herskapelige detaljer 

Drømmehuset som bygges på en idyllisk utsiktstomt i Drøbak er en tilpasset utgave av vår klassiske husmodell, Junisol. Selv om Junisol i utgangspunktet er en tradisjonell hustype, så har den herskapelige detaljer som kan minne litt om de vi finner på ærverdige storgårder rundt om i Norge.

Tilpasset modell

For å ta ekstra godt vare på den fantastiske utsikten som tomten til Wanja er kronet med, er denne Junisol-varianten tegnet og tilpasset med større vinduer enn i standardmodellen. Huset får også en dobbeltgarasje med takterrasse, slik at utsikten skal kunne nytes ekstra lenge på varme sommerdager. Her kan du se en illustrasjon som viser hvordan huset skal stå plassert på den faktiske tomten. 

Magasin med tradisjonelle hus i Saga-serien

Last ned gratis digitalt magasin hvor du kan lese mer om de tradisjonelle og klassiske husene i Saga-serien.

Her har vi samlet alle artiklene om byggeprosessen

Det er noe magisk over det å se at et hus reises, litt etter litt, planke for planke, takstein for takstein. Les alt om Wanja og familiens reise mot drømmehuset her!

En Junisol blir til - her får du noen glimt fra byggeprosessen

Bestill gratis magasin om det å bygge nytt hus!

Hvor lang tid tar en byggeprosess? Hva koster det å bygge nytt hus? Hvilke valg må du ta - og når må du ta dem?

Dette er husmodellen Junisol

Huset som Wanja og familien er i ferd med å bygge, er en klassisk og vakker husmodell med nostalgiske detaljer som kan minne litt om et herskapshus.

Har du spørsmål om det å bygge bolig? Snakk med oss!

Bestill en uforpliktende rådgivertime med oss! En av våre boligkonsulenter kontakter deg innen kort tid.