Skalahus
Julepyntet spisestue og stue med store vinduer og flott utsikt over en solrik Oslofjord.
Spisebord dekket på og klar for julemiddag i kort avstand fra kjøkken med blå innredning, sort benkeplate og blomstrete tapet.

Jul i Junisol

Velkommen inn i dette lekre julehuset i Drøbak! Her har hvert rom fått et delikat og vakkert dryss av julepynt, og til tross for at snøen enn så lenge uteblir, så lover vi at du vil få en lun og varm julestemning innenfor disse veggene.

Første jul skal feires i husmodellen Junisol i Drøbak, og forventningene glitrer i et hvert rom. Det lukter granbar og amaryllis, og julemusikken ligger som et bakteppe i det åpne, men likevel lune stuerommet. Stemningen vekker alle sanser til live og det er noe magisk i det å skulle skape nye juletradisjoner i helt nye rom, og gi gammel julepynt nytt liv på nye steder. 

Moderne julepyntet nytt hus med juletre, julestjerne og adventsstake.

Til fingerspissene

Ingen detaljer er forbigått underveis i byggeprosessen av dette flotte huset, og fra inngangsdør til utsikt møtes du av en delikat helhet i farger, materiell, innredning og gjennomgående romløsning. De store vinduene serverer et levende bilde som aldri ser helt likt ut og  sørger for mye med naturlig lys i oppholdsrommene. 

Julepyntet stue malt i beige tone med blå sofa og brunt teppe.

Husmodellen Junisol

Junisol er en klassisk husmodell som er full av nostalgi med et elegant herskapspreg. Akkurat denne hustypen passer fint til skrå tomter og standardboligens bruksareal på 178 kvm kan inkludere en hybel i underetasjen dersom det er ønskelig å benytte seg av muligheten til utleie.

Les mer om fordelene ved utleie her.

Hus for alle - last ned våre digitale magasiner!

Vi har et magasin for hver av husseriene våre, Æra, Saga og Moda. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom alle! Her er det mye relevant informasjon for enhver som drømmer om å bygge nytt hus!

Se alle bildene fra julehuset her!

Klikk deg gjennom bildene og bli med på en hyggelig rundtur gjennom dette stemningsfulle og hjemmekoselige julehuset i Drøbak. Delikat, nostalgisk og moderne på en og samme tid.

Se film fra Julehuset!

Bli med inn på en stemningsfull rundtur og blås liv i drømmen om å feire jul i nytt hus.

Vil du vite mer om husmodellen Junisol?

Storslått, hvitmalt villa i hvit julestemning. Det store, arkitekttegnede ferdighuset Constantine, er på to etasjer med utleieenhet og stor garasje.

Vi har samlet alle julehusene våre på ett sted!

Vi lover både godt med informasjon og inspirasjon når vi ønsker God Jul på Skalahus-vis. Velkommen inn i vår juleverden der det er lov med store drømmer.

Klikk her for å lese mer!

Bestill gratis digital huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for våre husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil.