Skalahus
Storslått, hvitmalt villa i hvit julestemning. Det store, arkitekttegnede ferdighuset Constantine, er på to etasjer med utleieenhet og stor garasje.

En juledrøm

Gamle tradisjoner i nye omgivelser. Nye steder for den godt brukte julepynten. Nye faste plasser rundt festbordet. Nye øyeblikk med gamle kjente. Og de aller første minner fra julefeiring i dette huset - som en gang bare var en drøm.

Fine juleminner

Det er lov med store ønsker til jul. Alle lykkelige overrekkelser av en splitter ny, blank og ubrukt husnøkkel har en gang startet med en boligdrøm. Du lurer kanskje litt på hvordan en typisk byggeprosess ser ut og hvor lang tid det tar? På denne siden finner du alt du ønsker å vite om det å bygge nytt hus.

Hus for alle - last ned våre digitale magasiner!

Vi har et magasin for hver av husseriene våre, Æra, Saga og Moda. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom alle! Her er det mye relevant informasjon for enhver som drømmer om å bygge nytt hus!

Herskapelig og storslått julefeiring

Constantine er vår aller mest storslåtte og gjestmilde husmodell, med god plass til både vertskap og gjester. Her er det enkelt å få følelsen av ekte nostalgisk herregårdsjul. Velkommen inn til staselig julefeiring i Skalahus sin storstue.

Storslått, hvitmalt villa i hvit julestemning. Det store, arkitekttegnede ferdighuset Constantine, er på to etasjer med utleieenhet og stor garasje. Storslått, hvitmalt villa i hvit julestemning. Det store, arkitekttegnede ferdighuset Constantine, er på to etasjer med utleieenhet og stor garasje.

Les mer om Constantine her

Constantine er vår aller største husmodell. En herskapsvilla på hele 488 m2, med arkitektur som er inspirert av ærverdige herregårder og nostalgiske byggeskikker. Med mulighet for utleie har du mulighet til å finansiere huslånet på en smart måte. Kanskje du har råd til å bygge større enn du tror?

Julepyntet spisebord i en herskapelig spisestue malt i mørk grått med en hvit kakkelovn og stort juletreet som skinner i bakgrunnen. Julestemning i herskapelige husmodell Constantine. Spisestuen i Constantine er pyntet til julefeiring.
Funkisinsprert, moderne hus i vinterlandskap ved isbelagt vann. Hustypen Himin beiset i blågrå farge, mørke detaljer og store vinduer. Illustrasjon av en julepyntet Himin

En moderne juledrøm

Himin er den optimale boligdrømmen med sitt flate tak, store vinduer og innbydende stilrene uttrykk. Dette er en romslig, praktisk og familievennlig bolig med mange muligheter.

Les mer om Himin

Eget hus oppkalt etter julemåneden

Vi synes definitivt at den stemningsfulle desembermåneden fortjener en egen husmodell oppkalt etter seg. Desemberfryd er en klassiker der praktiske løsninger møter tradisjonell og vakker arkitektur.

Ferdighuset Desemberfryd, et sortmalt vinkelhus på to plan med hvite detaljer. Vinter og snø, og uteplass med ild i bålpanne gir julestemning. Ferdighuset Desemberfryd, et sortmalt vinkelhus på to plan med hvite detaljer. Vinter og snø, og uteplass med ild i bålpanne gir julestemning.

Les mer om Desemberfryd her

Julestemning i brunmalt stue med juletreet som skinner, julestjernen lyser i vinduet og fyr i peisen. Julestemning i den klassiske husmodellen Desemberfryd. Illustrasjon av en julepyntet stue i husmodellen Desemberfryd.
Illustrasjon der to hender holder frem forsiden av Skalahus sin røde huskatalog. Katalogen har sløyfe rundt to hjørner, og det er snødryss og kongler i bildet. Huskatalogen til Skalahus

Bestill huskatalogen vår her

Jul i nytt hus

Første jul skal feires i dette stemningsfulle huset - bli med inn! Trykk på videosymbolet og bli med inn på julebesøk her i dette flotte huset i Drøbak. Her er hvert rom pyntet til fingerspissene- kom inn og se!

Se mer av dette huset og byggeprosessen her

Bestill gratis magasin om det å bygge nytt hus!

Hvor lang tid tar en byggeprosess? Hva koster det å bygge nytt hus? Hvilke valg må du ta - og når må du ta dem?

To hender som henger opp julekule på et juletre.

Våre vakre vinterhytter

I høst lanserte vi vår helt egen serie med eventyrlige hytter, tegnet og bygget for det norske eventyrriket. Med en bred variasjon innen størrelse, fasade og planløsning håper vi at alle som går med en hyttedrøm i magen skal kunne finne en favoritt hos oss.

Mørk brunbeiset hytte i vinterdrakt. Stor overbygd uteplass. Store vinduer gir lys inn til koselig oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien. Dette er Brakar, en av våre flotte vinterhytter.

Se alle våre vinterhytter her

Hyttemagasin.jpg

Bla i vår hyttekalog

Få tilsendt lenke til vår digitale hyttekatalog. Enkelt, raskt og helt kostnadsfritt!

Husmodellen Maibris stemningsfullt illustrert som pepperkakehus med snødryss og omgivelser som gir julestemning. Husmodellen Maibris i pepperkakeversjon.

Pepperkakehus

Vi har laget pepperkakeversjonen av vår mest solgte husmodell! Favoritten vår har fått melisdryss på taket og små glasurvinduer med lys i.

Vil du se om det ligner?

En sjarmerende juleklassiker

Ettplansboligen Timi er kanskje vår minste husmodell, men den rommer allikevel utrolig masse og utnytter kvadratmeterne til det fulle med smarte løsninger og spennende muligheter!

Moderne ettplans lite julepyntet hus. Inngangsparti med plass til benker og koselige lykter hvor du kan sitte å nyte fullmånen på vinteren. Moderne ettplans lite julepyntet hus. Inngangsparti med plass til benker og koselige lykter hvor du kan sitte å nyte fullmånen på vinteren.
Beige kalkmalt åpen stue- og kjøkkenløsning pyntet med julestjerne i vinduet i ettplanshuset Timi. Brunt u-kjøkken innerst i rommet, spisestue og deretter grå sofa plassert nærmest. Beige kalkmalt åpen stue- og kjøkkenløsning pyntet med julestjerne i vinduet i ettplanshuset Timi. Brunt u-kjøkken innerst i rommet, spisestue og deretter grå sofa plassert nærmest.

Les mer om Timi her

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.