Skalahus
Storslått, hvitmalt villa i hvit julestemning. Det store, arkitekttegnede ferdighuset Constantine, er på to etasjer med utleieenhet og stor garasje.

Bli med inn i våre julehus

Gamle tradisjoner i nye omgivelser. Nye steder for den godt brukte julepynten. Nye faste plasser rundt festbordet. Nye øyeblikk med gamle kjente. Og de aller første minner fra julefeiring i det nye huset – for både liten og for stor. Velkommen til våre julehus.

Herskapelig og storslått julefeiring i Constantine

Constantine er vår mest storslåtte og gjestmilde husmodell, med god plass til både vertskap og gjester. Denne herskapsvillaen på hele 488 m2 har en arkitektur som er inspirert av ærverdige herregårder og nostalgiske byggeskikker. Velkommen inn til staselig julefeiring i Skalahus sin storstue.

Med mulighet for utleie har du anledning til å finansiere huslånet på en smart måte.

Les mer om Constantine

Storslått, hvitmalt villa i hvit julestemning. Det store, arkitekttegnede ferdighuset Constantine, er på to etasjer med utleieenhet og stor garasje. Praktfulle Constantine er på to etasjer med utleieenhet og stor garasje.
Julepyntet spisebord i en herskapelig spisestue malt i mørk grått med en hvit kakkelovn og stort juletreet som skinner i bakgrunnen. Julestemning i herskapelige husmodell Constantine. Spisestuen i Constantine er pyntet til julefeiring.

I elegante Spira er det rom for store juleselskap

I Spira handler det ikke om hvor mange du har plass til under juleselskapet, men snarere om hvor mange du vil ha både til bords og som overnattingsgjester.

Spira er et livslangt hjem med alt på ett plan – fordelt på 305 m2. Her er det rom til det meste for de fleste. Dette er et hjem du velger å flytte inn til, men ikke ut fra!

Huset har en størrelse og planløsning som gir deg mulighet til å gjøre barne-/ungdomsfløyen om til utleiedel.

Les mer om Spira

Spira jul.jpg Mens blåtimen blir mørkere ute, er det lyst og romslig inne i Spira.
Med 5,9 meters takhøyde i stuen og på kjøkkenet.
Tallerken som har kongle og tøyserviett. Svibler og tente lys i bakgrunnen.

En moderne juledrøm med Himin

Himin er den optimale boligdrømmen med sitt flate tak, sine store vinduer og innbydende stilrene uttrykk. Dette er en romslig, praktisk og familievennlig bolig med mange muligheter.

Les mer om Himin

Funkisinsprert, moderne hus i vinterlandskap ved isbelagt vann. Hustypen Himin beiset i blågrå farge, mørke detaljer og store vinduer. Funkisinspirerte Himin er pyntet til jul.
Julepyntet stue i ferdighuset Himin med gråblå vegger og innebygd peis. Hvite julestjerner i vinduet, juletre med pakker under i et hjørne og åpne dører inn til spisestue klar for julemiddagen. Julepyntet stue i moderne Himin.

Et hus oppkalt etter julemåneden, det er Desemberfryd

Vi synes definitivt at den stemningsfulle desembermåneden fortjener en egen husmodell oppkalt etter seg. Desemberfryd er en klassiker der praktiske løsninger møter tradisjonell og vakker arkitektur.

Les mer om Desemberfryd

Ferdighuset Desemberfryd, et sortmalt vinkelhus på to plan med hvite detaljer. Vinter og snø, og uteplass med ild i bålpanne gir julestemning. Klassikeren Desemberfryd er kledd i vinterdrakt.
Julestemning i brunmalt stue med juletreet som skinner, julestjernen lyser i vinduet og fyr i peisen. Julestemning i den klassiske husmodellen Desemberfryd. Julestemning i Desemberfryd.

Den sjarmerende juleklassikeren Timi

Ettplansboligen Timi er vår minste husmodell, men den rommer allikevel utrolig masse og utnytter kvadratmeterne til det fulle med smarte løsninger og spennende muligheter!

Les mer om Timi her

Lite ettplans hus i grått med hvite vinduer og detaljer. Timi har pulttak og et lite, overbygd inngangsparti. Her vist i vinterdrakt med utemøbler og bålpanne. Moderne Timi kan gi julestemning både på utsiden og innsiden med sine 86 m2.
Beige kalkmalt åpen stue- og kjøkkenløsning pyntet med julestjerne i vinduet i ettplanshuset Timi. Brunt u-kjøkken innerst i rommet, spisestue og deretter grå sofa plassert nærmest. Skumringstime utenfor og lun stemning i stuen til Timi.

Finn din juledrøm – last ned våre husmagasin

Julen er høytid og fritid. Da er det tid for å lese og rom for å drømme. Last ned magasinene til våre husserier Moda, Æra og Saga. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom alle. Kanskje du finner din juledrøm?

Jul i nytt hus

Første jul skal feires i dette stemningsfulle huset. Trykk på videosymbolet og bli med inn på julebesøk i det flotte huset i Drøbak. Her er hvert rom pyntet til fingerspissene – kom inn og se!

Se mer av dette huset og byggeprosessen her

Bestill gratis magasin om det å bygge nytt hus!

Hvor lang tid tar en byggeprosess? Hva koster det å bygge nytt hus? Hvilke valg må du ta - og når må du ta dem?

To hender som henger opp julekule på et juletre.
Husmodellen Maibris stemningsfullt illustrert som pepperkakehus med snødryss og omgivelser som gir julestemning. Husmodellen Maibris i pepperkakeversjon.

Pepperkakehus

Vi har laget pepperkakeversjonen av vår mest solgte husmodell, Maibris.

Favoritten har fått melisdryss på taket og små glasurvinduer med lys i.

Vil du se om det ligner på huset?

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.

Våre vakre vinterhytter

Tenk å feire jul i en eventyrlig hytte, tegnet og bygget for det norske eventyrriket. Med en bred variasjon innen størrelse, fasade og planløsning håper vi at alle som går med en hyttedrøm i magen skal kunne finne en favoritt blant våre hytter.

Mørk brunbeiset hytte i vinterdrakt. Stor overbygd uteplass. Store vinduer gir lys inn til koselig oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien. Dette er Brakar, en av våre flotte vinterhytter.

Se alle våre vinterhytter her

Hyttemagasin.jpg

Bla i vår hyttekalog

Få tilsendt lenke til vår digitale hyttekatalog. Enkelt, raskt og helt kostnadsfritt!