Skalahus
Vinkelhuset Desemberfryd på en og en halv etasje, grått med hvite vinduer og grå taksten. Ferdighuset er plassert på flat tomt, i en flott hage.

Desemberfryd

Bruksareal
165 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
1 bad

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Klassisk ferdighus med smart planløsning og fire soverom.

Denne innholdsrike boligen har et bruksareal på 165 kvm, perfekt for deg som setter pris på en bolig som rommer mange muligheter.

Lysgrått vinkelhus med hovedplan og loftsetasje på stor tomt med fin uteplass og smal grusvei inn til huset. Ferdighuset Desemberfyd i sommervær.
Vinkelhuset Desemberfryd på en og en halv etasje, grått med hvite vinduer og grå taksten. Ferdighuset er plassert på flat tomt, i en flott hage.
Grønnmalt stue og spisestue med tre store bilder av ulike motiver i brut og beige over en lys grå sofa. Spisestuen i lys grått og mørkt tre i bakgrunnen. Sommerlig følelse i det klassiske ferdighuset Desemberfryd.

Klassisk husmodell med fire soverom

Desemberfryd består av et hovedplan og et loftplan, og inneholder blant annet 4 soverom og bad. Den åpne løsningen mellom kjøkken, stue og spisestue er husets samlingspunkt, og både bodplass og kott gjør oppbevaring til enkel sak. Desemberfryd har også plass til et kontor som eventuelt kan benyttes til en ekstra TV-stue eller mediarom.

Arkitekten om huset

Dette er et klassisk hus som kan passe de fleste over et langt livsløp. Med to innholdsrike etasjer kan man velge å bo på ett plan når dette blir praktisk, og spare resten av plassen til barnebarn på besøk.

Grønnmalt stue og spisestue med tre store bilder av rosa blomst over en lys grå sofa. Spisestuen i lys grått og mørkt tre i bakgrunnen. Sommerlig følelse i det klassiske ferdighuset Desemberfryd.

Detaljer

BRA total
166 m2
BRA bolig
165 m2
P-rom
152 m2
Bebygd areal (BYA)
119 m2
L x B
12.4 x 11.3 m
Soverom
4
Bad
1
Bad / Vaskerom
1
Innvendig boder
2

Bestill gratis magasin med våre tradisjonelle og klassiske hus i Saga-serien

I dette digitale magasinet kan du lese mer om hver husmodell og lær om signaturen som gjør akkurat disse husene unike.

Plantegninger og fasade

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.