Skalahus
Klassisk hus på to etasjer malt i lysgrått med hvite vinduer og sort, valmet tak. Flott hage med uteplass og hellelagt sti inn mot huset Maibris.

SAGA

Klassiske ferdighus for alle livets faser

I våre klassiske hus venter nye historier. Her venter morgendagen og andre dager, årstider og andre tider. Her er det plass til å være liten og rom for å vokse, med tidløse fasader og praktiske, romslige løsninger som tar vare på familien.

Nærbilde av blomstereng på en solfylt dag med blomster i mange ulike farger.

Vårt tradisjonelle formspråk i Saga­-serien er boliger slik vi kjenner dem fra tiår tilbake. Dette, sammen med Æra, er det nærmeste vi i Skalahus kommer norsk byggetradisjon. Husene i Saga-serien har en standardleveranse når det kommer til eksteriør- og interiørprodukter, materialer og farger. Likevel er alt hos oss lagt til rette for at du skal kunne personifisere ditt perfekte og optimale drømmehjem. Bruk derfor våre husmodeller og innhold i standardleveransen som inspirasjon og underlag for å skape ditt eget hus.

Bestill magasin Saga.jpg

Magasin med tradisjonelle hus i Saga-serien

Last ned gratis digitalt magasin hvor du kan lese mer om de tradisjonelle og klassiske husene i Saga-serien.

Klassiske ferdighus i Saga-serien

Interiørinspirasjon fra hus i Saga-serien vår

Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse.

Plantegninger og utseende kan påvirkes av endringer i teknisk forskrift og veiledning til denne. Ta kontakt med lokalt salgskontor for oppdaterte tegninger. Det er alltid våre 1:100-tegninger og leveransebeskrivelser som er gjeldende.

Alle våre husmodeller kvalifiserer for energikarakter B.