Skalahus
Storslått, hvitmalt villa i hvit julestemning. Det store, arkitekttegnede ferdighuset Constantine, er på to etasjer med utleieenhet og stor garasje.

Constantine

Bruksareal
488 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Velkommen inn i en praktvilla med bruksareal på hele 488 kvm. Vår største husmodell, Constantine, er rikelig utstyrt med fasiliteter som flere soverom med tilhørende walk-in closet, bibliotek/galleri, stuer og bad på hvert plan, samt godt med bodplass.

Julepyntet spisebord i en herskapelig spisestue malt i mørk grått med en hvit kakkelovn og stort juletreet som skinner i bakgrunnen. Julestemning i herskapelige husmodell Constantine.
Gråmalt stue i 2. etasje i det herskapelige huset Constantine. Innredet med sorte møbler hvor man ser rekkverket til trappen, peis og to soverom i bakgrunnen.
Herskapelig trapp som fører opp til andre etasje i husmodell Constantine. Trappetrinn og håndløper i mørk tre med rekkverk i hvitt.

Herskapshus med utleie - Constantine er vår største husmodell!

En staselig trapp med to trappeløp tar deg mellom etasjene. Det oser luksuriøs bokvalitet av fasadene til Constantine. Høye, slanke vinduer i hovedfasaden gir et elegant uttrykk og helt på toppen er Constantine kronet med glasert takstein. En bi-leilighet på 53 kvm gir mulighet til utleie.

Arkitekten om huset

Dette er flaggskipet vårt! Signaturelementer som søyler, vindusformat om omramminger, samt glasert takstein gjør Constantine til en staselig villa. Kjøkkenet er inspirert av de gamle gårdene, med grovkjøkken tilhørende hovedkjøkkenet. Slik kan du holde selskapet skilt unna fra rot og matlaging.

EN HERSKAPELIG GÅRDSDRØM

Ønsket var å bygge et storslått gårdshus med en luksuriøs bokvalitet, praktfulle detaljer og elegante vinduer. Valget falt på husmodellen Constantine. Bli med hjem til Charlotte og Christoffer som har fulgt drømmen om å skape et staselig hjem med masse boltreplass til hele familien.

Bli med inn

Detaljer

BRA total
523 m2
BRA bolig
488 m2
P-rom
361 m2
Bebygd areal (BYA)
334 m2
L x B
27.7 x 17 m
Soverom
4
Bad
2
Innvendige boder
2
Energimerking
Energikarakter: B, oppvarmingskarakter: ingen
Tilgjengelig bolig:
Nei
Vaskerom
1

Fakta utleiedel

Bruksareal
53 m2
P-rom
49 m2
Bad
1
Soverom
1
Invendige bod
1
Julepyntet spisebord i en herskapelig spisestue malt i mørk grått med en hvit kakkelovn og stort juletreet som skinner i bakgrunnen. Julestemning i herskapelige husmodell Constantine.

Magasin med herskapelige hus i Æra-serien

Last ned gratis digitalt magasin hvor du kan lese mer om de storslåtte og herskapelige villaene i Æra-serien.

Plantegninger og fasade

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.