Skalahus

Constantine

Bruksareal
488 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Velkommen inn i vårt flaggskip – en fantastisk praktvilla med et bruksareal på hele 488 kvm. Dette er vår største husmodell, som virkelig oser av hverdagsluksus og deilig bokvalitet. Vakre Constantine er et hjem som skiller seg ut. Du kommer til å elske den vakre trappen, de høye og slanke vinduene, de koselige soverommene med tilhørende walk-in garderober, de flotte stuene, det store kjøkkenet, de lekre badene og muligheten til å ha ditt eget bibliotek/galleri.

Her er det så mange løsninger og du velger helt selv hvordan du vil fylle dette hjemmet med alt fra festlige lag, rolige pusterom og praktiske løsninger som passer perfekt for din hverdag – både nå og i fremtiden.

Bildet viser Constantine farget med 7653 Stocholmsgrønn og vinduer og detaljer i fargen 1024 Tidløs.
Storslått, hvitmalt villa i hvit julestemning. Det store, arkitekttegnede ferdighuset Constantine, er på to etasjer med utleieenhet og stor garasje.
Julepyntet spisebord i en herskapelig spisestue malt i mørk grått med en hvit kakkelovn og stort juletreet som skinner i bakgrunnen. Julestemning i herskapelige husmodell Constantine.

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.

Herskapelig hus med utleie

I planløsningen til dette prakthuset, har arkitekten også skapt en egen utleieleilighet på hele 54 kvm. Leiligheten har et soverom, åpen kjøkken- og stueløsning samt bad/vaskerom og bod. Du finner leiligheten i første etasje og den har egen inngang og uteplass. Kanskje du ønsker å bruke dette arealet til noe helt annet enn en utleieleilighet?

Du bestemmer selv hvordan du ønsker å bruke kvadratmeterne i hjemmet ditt. Fyll Constantine med akkurat den planløsningen og rommene du trenger i din hverdag. Kanskje passer leiligheten best som et atelier, hvor skaperlyst og kreativitet blomstrer.

Arkitekten om huset

Dette er flaggskipet vårt! Signaturelementer som søyler, vindusformat om omramminger, samt glasert takstein gjør Constantine til en staselig villa. Kjøkkenet er inspirert av de gamle gårdene, med grovkjøkken tilhørende hovedkjøkkenet. Slik kan du holde selskapet skilt unna fra rot og matlaging.

EN HERSKAPELIG GÅRDSDRØM

Ønsket var å bygge et storslått gårdshus med en luksuriøs bokvalitet, praktfulle detaljer og elegante vinduer. Valget falt på husmodellen Constantine. Bli med hjem til Charlotte og Christoffer som har fulgt drømmen om å skape et staselig hjem med masse boltreplass til hele familien.

Bli med inn

Detaljer

BRA total
523 m2
BRA bolig
488 m2
P-rom
361 m2
Bebygd areal (BYA)
334 m2
L x B
27.7 x 17 m
Soverom
4
Bad
2
Innvendige boder
2
Energimerking
Energikarakter: B, oppvarmingskarakter: ingen
Tilgjengelig bolig:
Nei
Vaskerom
1

Fakta utleiedel

Bruksareal
53 m2
P-rom
49 m2
Bad
1
Soverom
1
Invendige bod
1
Julepyntet spisebord i en herskapelig spisestue malt i mørk grått med en hvit kakkelovn og stort juletreet som skinner i bakgrunnen. Julestemning i herskapelige husmodell Constantine.

Plantegninger og fasade

Magasin med herskapelige hus i Æra-serien

Last ned gratis digitalt magasin hvor du kan lese mer om de storslåtte og herskapelige villaene i Æra-serien.

MED ROM FOR HELE LIVET

Bli med inn og opplev alle de unike sonene i vår aller største husmodell. Med nesten 500 kvadratmeter tilbyr Constantine en fleksibilitet som virkelig gir deg den friheten du søker til å skape et helhetlig hjem med skreddersydde løsninger. Her er det godt å bo, for liten og stor, både i dag og i fremtiden. Constantine er virkelig et praktfullt hjem som utvikler seg sammen med dere som bor der.  

Her i huset finner alle sine drømmerom. Rom som både gir dere det behagelige pusterommet i hverdagen og rom som er så store og herskapelige at de passer helt perfekt når du ønsker å invitere masse folk du er glad i til festlige lag.

Herskapelig trapp som fører opp til andre etasje i husmodell Constantine. Trappetrinn og håndløper i mørk tre med rekkverk i hvitt.
Julepyntet spisebord i en herskapelig spisestue malt i mørk grått med en hvit kakkelovn og stort juletreet som skinner i bakgrunnen. Julestemning i herskapelige husmodell Constantine.

HJEMMETS SMYKKE - SE DEN LEKRE TRAPPEN

Du vil aldri glemme opplevelsen første gang du kommer inn i denne storslåtte villaen. Bak inngangsdøren skjuler det seg en helt unik skatt – et vakkert smykke. For inne i hallen på over 38 kvadratmeter møtes du av den helt spesielle herskapelige trappen Ascot med sine lekre detaljer og trompetinngang. Snakk om wow-følelsen!   

Videre innenfor trappen er det stor plass til en flott spisestue – helt perfekt til middager med masse familie og venner. Fra spisestuen er det dør inn til det herskapelige kjøkkenet på nesten 40 kvadratmeter. Her er det masse plass til å trylle frem både festmiddager og rask hverdagsmat som kan spises fra kjøkkenbordet her inne. Kundene våre setter også stor pris på grovkjøkkenet innenfor hovedkjøkkenet, slik at du enkelt kan oppbevare kjøkkenmaskiner og tørrvarer slik at du slipper å ha disse stående synlig på kjøkkenbenken. Kanskje kan du ha et ekstra kjøleskap eller en liten fryser her inne på grovkjøkkenet også. Hovedplanet har også rom for både en loungestue, vaskerom, garderobe  og ekstra WC. Hvis du ønsker, kan du gå helt tørrskodd fra dobbeltgarasjen og inn i huset via vaskerommet. Skikkelig deilig når snøen laver ned ute eller når du har med deg mange, tunge handleposer.

I 2. etasje finner du hjemmets fire soverom. Her har arkitekten tegnet inn luksusløsninger med hele fire walk-in garderober og to bad slik at man virkelig får suitefølelsen på hjemmebane. Det er også masse plass igjen til stor stue og et eget bibliotek med utgang til den nydelige balkongen.

Bildet viser Constantine farget med 7653 Stocholmsgrønn og vinduer og detaljer i fargen 1024 Tidløs.

DE UNIKE, HERSKAPELIGE DELTALJENE

Legg merke til de karakterdannende fasadeelementene som er med på å gi Constantine og alle de andre storslåtte villaene i Æra-serien sin egenart. Her finner du det søte gavlvinduet på toppen av huset, som av mange kalles for et sitronvindu. Vakkert og herskapelig.

Se også ekstra godt på de kannelerte og langstrakte søylene. Disse produseres av vår dyktige leverandør Kloppen. En stor del av produksjonen er manuell, og hver søyle blir satt sammen for hånd – ekte håndverk.

Mange av kundene våre elsker også den sorte, glaserte taksteinen som er standard leveranse for alle våre villaer i Æra-serien. Husk at for oss er det veldig viktig at du som kunde får muligheten til å skape ditt optimale drømmehjem. Bruk derfor vår planløsning og innhold i vår leveranse som inspirasjon og underlag – vi gjør gjerne tilpasninger hvis du ønsker.

Andre Æra husmodeller