Skalahus
Stort, herskapelig, hvitt hus over to plan med opparbeidet, staselig hage. Ferdighuset Constantine har overbygde uteplasser, utleiedel og garasje.

Constantine

Bruksareal
488 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Velkommen inn i en praktvilla med bruksareal på hele 488 kvm. Vår største husmodell, Constantine, er rikelig utstyrt med fasiliteter som flere soverom med tilhørende walk-in closet, bibliotek/galleri, stuer og bad på hvert plan, samt godt med bodplass.

Gråmalt stue i 2. etasje innredet med sorte møbler hvor man ser rekkverket til trappen, peis og to soverom i bakgrunnen.
Julepyntet spisebord i en herskapelig spisestue malt i mørk grått med en hvit kakkelovn og stort juletreet som skinner i bakgrunnen. Julestemning i herskapelige husmodell Constantine.
Herskapelig trapp som fører opp til andre etasje i husmodell Constantine. Trappetrinn og håndløper i mørk tre med rekkverk i hvitt.

Herskapshus med utleie - Constantine er vår største husmodell!

En staselig trapp med to trappeløp tar deg mellom etasjene. Det oser luksuriøs bokvalitet av fasadene til Constantine. Høye, slanke vinduer i hovedfasaden gir et elegant uttrykk og helt på toppen er Constantine kronet med glasert takstein. En bi-leilighet på 53 kvm gir mulighet til utleie.

Arkitekten om huset

Dette er flaggskipet vårt! Signaturelementer som søyler, vindusformat om omramminger, samt glasert takstein gjør Constantine til en staselig villa. Kjøkkenet er inspirert av de gamle gårdene, med grovkjøkken tilhørende hovedkjøkkenet. Slik kan du holde selskapet skilt unna fra rot og matlaging.

Få umiddelbar tilgang til vår herskapelige verden

Bestill vårt digitale magasin med de storslåtte og herskapelige villaene i Æra-serien. Les mer om hver husmodell og lær mer om signaturen som gjør akkurat disse husene unike.

Plantegninger og fasade

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Herskapelig hvitmalt praktvilla på to etasjer med dobbel inngangsdør. Inngangssiden på huset Constntine med flott innkjøring og fontene.

Huskatalogen

Bestill huskatalogen vår i dag, så får du straks masse boliginspirasjon rett hjem i postkassen! Her kan du lese alt om våre 28 husmodeller og lete etter den ene favoritten som får boligdrømmen til å kile litt ekstra i magen.

Bestill huskatalogen her