Æra

Herskapelige ferdighus i alle størrelser.

Inspirert av svunne tider og herregårdenes sterke husfruer og adelskvinner, lever nostalgi og prakt videre i vår Æra-serie. I våre storslåtte villaer møtes tradisjon og smarte planløsninger og gir god plass til både små og store medlemmer i familien. Det tas forbehold om feil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse.

Bestill vårt digitale Æra-magasin

Vi har samlet alle våre mest storslåtte praktvillaer i et helt nytt digitalt magasin. Få umiddelbar tilgang til vår herskapelige verden!

Herskapshus i Æra-serien

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Æra-seriens signatur

Æra­serien er storslåtte villaer slik de er blitt bygget fra 1900 og fram til i dag.

Hjørnekasser

Spesialdesignede, kraftige hjørnekasser med profilering og freste spor.


Vindusomramming

Tydelig omramming rundt vinduene, med en utfrest diamant over vinduet.


Sprosser

Sprosseinndelingen er nøye gjennom­tenkt og testet i markedet. Det øvre feltet skal vise rektangulere glassfelt. Alle sprossene er utenpåliggende. 


Gavlvindu

Et «pyntevindu» er med på å understreke arkitekturen på Æra­husene. Vinduet leveres i ugjennomsiktig enkelt frostet plexiglass. 


Søyler

Håndlagde, kannelerte søyler produsert av Kloppen. En stor del av produksjonen er manuell og hver søyle blir satt sammen for hånd. Leveres i dimensjon 24 cm. 


Terrasserekkverk

Stående trespiler i ulik bredde, designet av våre arkitekter for denne husserien. 


Panel

Som utvendig panel på Æra-­husene benytter vi liggende panel i dimensjon 19x148 mm dobbelfals. Detaljbilde på siden om utvendig kledning. 


Nærbilder av signaturelementer

Det tas forbehold om feil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse. 

Plantegninger og utseende kan påvirkes av endringer i teknisk forskrift og veiledning til denne. Ta kontakt med lokalt salgskontor for oppdaterte tegninger.

Det er alltid våre 1:100-tegninger og leveransebeskrivelser som er gjeldende.

Alle våre husmodeller kvalifiserer for energikarakter B.