Skalahus
Stort, herskapelig, hvitt hus over to plan med opparbeidet, staselig hage. Ferdighuset Constantine har overbygde uteplasser, utleiedel og garasje.

ÆRA-serien

Storslåtte villaer i herskapelig stil

Inspirert av svunne tider og herregårdenes sterke husfruer og adelskvinner, lever nostalgi og prakt videre i vår Æra-serie. I våre storslåtte villaer møtes tradisjon og smarte planløsninger og gir god plass til både små og store medlemmer i familien.

Nærbilde av blomstene på et rosa magnolia tre med sollyset som skinner gjennom grenene.

Æra-serien er storslåtte villaer slik de har blitt bygget fra 1900 og fram til i dag. Serien vår har karakterdannende fasadeelementer som er med på å gi husene i denne serien egenart. Æra-husene har en standardleveranse når det kommer til eksteriør og interiørprodukter, materialer og farger.

Likevel er alt hos oss lagt til rette for at du skal kunne personifisere ditt perfekte og optimale drømmehjem. Bruk derfor våre husmodeller og innhold i standardleveransen som inspirasjon og underlag for å skape ditt eget hus.

Vårt digitale Æra-magasin gir deg inspirasjon og informasjon om våre storslåtte villaer i Æra-serien.

Magasin med herskapelige hus i Æra-serien

Last ned gratis digitalt magasin hvor du kan lese mer om de storslåtte og herskapelige villaene i Æra-serien.

Herskapelige ferdighus i Æra-serien

Interiørinspirasjon fra noen av de herskapelige husene i Æra-serien

Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse.

Plantegninger og utseende kan påvirkes av endringer i teknisk forskrift og veiledning til denne. Ta kontakt med lokalt salgskontor for oppdaterte tegninger. Det er alltid våre 1:100-tegninger og leveransebeskrivelser som er gjeldende.

Alle våre husmodeller kvalifiserer for energikarakter B.