Skalahus
Gråmalt villa med hvite omramminger, sort saltak, og arker. Ferdighuset Cornelia plassert på flat tomt foran basseng i en flott hage.

Cornelia

Bruksareal
291 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
3 bad

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Lev godt på 291 kvm bruksareal over to flater.
Cornelia er en bolig som har rikelig med plass og muligheter.

Klassisk spisestue og kjøkken i herskapelige husmodell Cornelia, med blåmalte vegger og hvit L-formet kjøkkeninnredning.
Nostalgisk villa på to etasjer med saltak og arker. Ferdighuset Cornelia i lysgrå farge med sort takstein, en sommerkveld med koselige uteplasser.

Herskapshus med bibliotek og walk-in closet.

Dette er en praktvilla med store, gode rom og luksuselementer som loftstue, mye bodplass, bibliotek og walk-in closet. Kjøkken og spisestue danner et samlingsrom på nær 50 kvm, og slik sett kan du invitere inn til både denne hverdagsstuen og den egne finstuen som også preger hovedplanet.

Arkitekten om huset

Her kommer du inn i en stor hall med to trapper som majestetisk leder opp til bibliotek og loftstue i 2. etasje. Dette åpner opp mellom de to planene, og skaper en luftig atmosfære.

Klassisk spisestue og kjøkken i herskapelige husmodell Cornelia, med blåmalte vegger og hvit L-formet kjøkkeninnredning.

Detaljer

BRA total
310 m2
BRA bolig
291 m2
P-rom
275 m2
Bebygd areal (BYA)
186 m2
L x B
17.2 x 14.8 m
Soverom
3
Bad
3
Vaskerom
1
Innvendig boder
3
Energimerking
Energikarakter: B, oppvarmingskarakter: ingen

Få umiddelbar tilgang til vår herskapelige verden

Bestill vårt digitale magasin med de storslåtte og herskapelige villaene i Æra-serien. Les mer om hver husmodell og lær mer om signaturen som gjør akkurat disse husene unike.

Plantegninger og fasade

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.