Skalahus
Moderne ettplans lite julepyntet hus. Inngangsparti med plass til benker og koselige lykter hvor du kan sitte å nyte fullmånen på vinteren.

Timi

Bruksareal
86 m2
Antall soverom
2 soverom

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Timi er en plasseffektiv, kompakt husmodell på ett plan som beviser at man kan leve godt med mindre plass.

Moderne ettplans lite og kompakt hus. Overbygd inngangsparti med plass til en liten sittegruppe. Tomt med utsikt til vannet.
Mørk blå åpen stue- og kjøkkenløsning, med rosa og lilla detaljer, sett fra kjøkken. Sort kjøkkeninnredning med hvit benkeplate, spisestue plassert i utbygg i stuen og hvit sofa innerst. Store vinduer gir godt med lys inn i det moderne ettplanshuset Timi.
Beige kalkmalt åpen stue- og kjøkkenløsning i ettplanshuset Timi. Brunt u-kjøkken innerst i rommet, spisestue og deretter grå sofa plassert nærmest. Store vinduer med vinter og kveld utenfor.

Moderne ferdighus på ett plan.

Boligens bruksareal på 86 kvm rommer smarte planløsninger med blant annet bad, to soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt god bodplass og entré med god garderobeplass.

Arkitekten om huset

Selv om dette arealmessig er vårt minste hus, så er dette en kompakt og smart bolig med alt du trenger, og ikke minst en godt overbygget uteplass.

Beige kalkmalt åpen stue- og kjøkkenløsning i ettplanshuset Timi. Brunt u-kjøkken innerst i rommet, spisestue og deretter grå sofa plassert nærmest. Store vinduer med vinter og kveld utenfor.

Detaljer

BRA total
94 m2
BRA bolig
86 m2
P-rom
81 m2
Bebygd areal (BYA)
109 m2
L x B
12.4 x 9.7 m
Soverom
2
Bad / Vaskerom
1
Innvendig boder
1

Bestill gratis magasin med våre moderne og stilrene hus i Moda-serien

I dette digitale magasinet kan du lese mer om hver husmodell og lær om signaturen som gjør akkurat disse husene unike.

Plantegning og fasade

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Arkitekttegnet, moderne, ferdighus på flat tomt ved havet. Store vinduer mot utsikt og fine uteplasser. Hustypen Himin beiset i brunsort farge.

Huskatalogen

Bestill huskatalogen vår i dag, så får du straks masse boliginspirasjon rett hjem i postkassen! Her kan du lese alt om våre 28 husmodeller og lete etter den ene favoritten som får boligdrømmen til å kile litt ekstra i magen.

Bestill huskatalogen her