Skalahus
Lite ettplans hus i lys brun med mørke detaljer. Timi har pulttak og et lite, overbygd inngangsparti. Her vist på landlig tomt en sommerdag.

Timi

Bruksareal
86 m2
Antall soverom
2 soverom

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Timi er en plasseffektiv, kompakt husmodell på ett plan som beviser at man kan leve godt med mindre plass.

Moderne grått og hvitt ettplans lite og kompakt hus på stor og fint tomt mot havet. Overbygd og koselig inngangsparti. Huset har også koselig uteplass hvor du kan nyte havutsikten.
Mørk blå åpen stue- og kjøkkenløsning, med rosa og lilla detaljer, sett fra kjøkken. Sort kjøkkeninnredning med hvit benkeplate, spisestue plassert i utbygg i stuen og hvit sofa innerst. Store vinduer gir godt med lys inn i det moderne ettplanshuset Timi.
Beige kalkmalt åpen stue- og kjøkkenløsning i ettplanshuset Timi. Brunt u-kjøkken innerst i rommet, spisestue og deretter grå sofa plassert nærmest. Store vinduer med vinter og kveld utenfor.

Moderne ferdighus på ett plan.

Boligens bruksareal på 86 kvm rommer smarte planløsninger med blant annet bad, to soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt god bodplass og entré med god garderobeplass.

Arkitekten om huset

Selv om dette arealmessig er vårt minste hus, så er dette en kompakt og smart bolig med alt du trenger, og ikke minst en godt overbygget uteplass.

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.

Beige kalkmalt åpen stue- og kjøkkenløsning pyntet med julestjerne i vinduet i ettplanshuset Timi. Brunt u-kjøkken innerst i rommet, spisestue og deretter grå sofa plassert nærmest.

Detaljer

BRA total
94 m2
BRA bolig
86 m2
P-rom
81 m2
Bebygd areal (BYA)
109 m2
L x B
12.4 x 9.7 m
Soverom
2
Innvendige boder
1
Tilgjengelig bolig:
Ja
Bad / Vaskerom
1

Plantegning og fasade

Magasin med moderne hus i Moda-serien

Last ned gratis, digitalt magasin og les mer om de moderne og stilrene husmodellene i Moda-serien.