Moda

Moderne ferdighus med stilrent særpreg.

Med stilrene linjer har denne serien en nordisk signatur som harmonerer med natur og omgivelser. Med store og mange vinduer blir boligene levende med sollyset og morgenkaffen kommer alltid i selskap med utsikt. Det tas forbehold om feil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse.

Moderne ferdighus i Moda-serien

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Moda-seriens signatur

Moda-serien er boligene våre med det mest moderne formspråket, men noen av disse husmodellene har valmtak og saltak. Dette bidrar til at disse boligene også passer inn i boligområder med mer tradisjonell stil på husene.

Fasadekasser

Et hjørne eller et markert fasadefelt som inkluderer vinduer, rammes inn med en fasadekasse. Dette elementet benyttes på husmodeller med flatt tak eller valmtak. Se detaljer om panel på siden om kledning. 


Panel

Modellene med stående kledning har paneltypen låve rett. Det benyttes dobbelfals kledning på modellene med liggende panel. Noen husmodeller har kontrastfelt med bruk av liggende lektepanel 48x58 mm. 


Vindusomramming

Enkel og minimalistisk omramming. 


Pergola

Mange av Modas hus leveres med pergola. Dette skaper et definert rom og gir skygge til en lun uteplass. Ønskes pergolaen til­ dekket (lett tak) kan dette gjøres som tilvalg. 


Rekkverk

Verandarekkverk i glass, eller i en kombinasjon av glass og liggende skråskårede trespiler. Glassrekkverk er type Glitra fra Midthaug.


 

Nærbilder av signaturelementer

Det tas forbehold om feil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse. 

Plantegninger og utseende kan påvirkes av endringer i teknisk forskrift og veiledning til denne. Ta kontakt med lokalt salgskontor for oppdaterte tegninger.

Det er alltid våre 1:100-tegninger og leveransebeskrivelser som er gjeldende.

Alle våre husmodeller kvalifiserer for energikarakter B.