Skalahus
Mørk brunbeiset hytte i vinterdrakt. Stor overbygd uteplass. Store vinduer gir lys inn til koselig oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien.

Realiser drømmen om å bygge ny hytte i 2024

Påskesola varmer alltid ekstra godt på hytta. Følg drømmen og bygg ny hytte med oss. Vi har ledige hyttetomter og eventyrlige hyttemodeller.

HVORDAN SER DIN HYTTEDRØM UT?

Vi i Byggmester Frank Aasheim tar veldig gjerne en uforpliktende hytteprat med deg. La oss vise deg våre ledige hyttetomter og fortelle deg mer om hvordan vi kan skreddersy din nye drømmehytte. I Skalahus tilbyr vi hytter i ulike stilarter, størrelser og priser. Nå ønsker vi å lytte til din hyttedrøm. Velkommen til oss. Klikk på knappen under og fyll inn i skjemaet. Så tar vi raskt kontakt med deg.

HVILKEN HYTTE PASSER BEST TIL DINE ØNSKER?

Ta en kikk på våre hyttemodeller her. Husk at vi alltid tilpasser og skreddersyr slik at du får en hytte som passer dine behov.

BRAKAR

Over berg og blåne venter Brakar - en ruvende og mektig hytte, stødig som et fjell og vakker som en kongsgård. Brakar er den største hyttemodellen vår, med et bruksareal på 127 kvm. Brakar inneholder fire soverom og en svært romslig stue- og kjøkkensone i tillegg til loftstue, bad og innendørs bod.

Les om Brakar her

Mørk brunbeiset hytte i vinterdrakt. Stor overbygd uteplass. Store vinduer gir lys inn til koselig oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien. Illustrasjon hytte Brakar inngangsside

BRUSE

Bruse er hyttemodellen som målbinder både barn og voksne. Dette er en praktisk og romslig hytte på 85 kvm, der den åpne stue- og kjøkkenløsningen er selve smørøyet i grøten. I tillegg inneholder Bruse tre soverom, innendørs bod, bad og vaskerom. Og ikke minst en smart hems, som kan brukes til akkurat det du vil; ekstra sengeplasser, en spennende grotte for de minste, eller et rolig pusterom.

Les om Bruse her

Bruse er hyttemodellen med mange hjørner, her vist som brunbeiset og i vinterlandskap. Overbygd veranda med plass til en liten sittegruppe. Illustrasjon hytte Bruse

VALE

Det var en gang en hytte med navn Vale, og det er spesielt tre gode egenskaper som gir liv til denne modellen. Dens gjestfrihet, dens prakt og dens evne til å gjøre alle dager litt magiske - sommer som vinter. Vale har et bruksareal på 77 kvm. Her inne åpnes det opp til to gode soverom, en romslig og åpen stue- og kjøkkensone, samt bad og innvendig bod.

Les om Vale her

Vale er en moderne hytte med store vinduer fra gulv til tak. Hytta er her vist i vinterdrakt ved et fjellvann med brygge. Vinterillustrasjon av hyttemodell Vale

FRIKK

Hyttemodellen Frikk gir deg muligheten til å leve lykkelig alle dine dager blant vaiende tretopper, mosekledd skogbunn og ruvende fjell. Selv om Frikk er den minste hyttemodellen vår, så er dette en skikkelig sjarmør med sine 64 kvm i bruksareal, tre soverom og en smart planløsning som utnytter hver eneste krik og krok til det fulle.

Les om Frikk her

En brunbeiset liten hytte i vinterdrakt. Hyttemodellen Frikk har en overbygd liten veranda og et lite vindu på hemsen som slipper lyset inn til hemsen og gjør det koselig der oppe. Vinterillustrasjon av hyttemodell Frikk

TYRI

En gang i tiden - et sted i verden, venter hyttedrømmen Tyri. Med et bruksareal på 76 kvm, er Tyri en praktisk hytte som passer godt til alle slags familier. To gode soverom, innendørs bod og bad-/vaskerom venter innenfor den vakre ytterdøren.

Les om Tyri her

Hyttemodellen Tyri har store vinduer som slipper inn bra med lys. Hytta er her vist i vinterdrakt i skumringstimen, med platting og utemøbler, idyllisk plassert ved sjøen. Vinterillustrasjon av hyttemodell Tyri
Hyttemagasin.jpg

Bla i vår hyttekalog

Få tilsendt lenke til vår digitale hyttekatalog. Enkelt, raskt og helt kostnadsfritt!

SE INNSIDEN AV VÅRE VAKRE VINTERHYTTER

Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse.

Plantegninger og utseende kan påvirkes av endringer i teknisk forskrift og veiledning til denne. Ta kontakt med lokalt salgskontor for oppdaterte tegninger. Det er alltid våre 1:100-tegninger og leveransebeskrivelser som er gjeldende.

Alle våre husmodeller kvalifiserer for energikarakter B.