Skalahus
Mørk brunbeiset hytte med torvtak og overbygd uteplass her i nydelige høstfarger. Store vinduer gir lys inn til oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien.

Brakar

Bruksareal
127 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
1 bad

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Over berg og blåne venter Brakar - en ruvende og mektig hytte, stødig som et fjell og vakker som en kongsgård.

Koselig brunbeiset romslig stue og spisestue i hytta Brakar. Åpen kjøkkenløsning med moderne barløsning.
Koselig brunbeiset romslig stue og spisestue i hytta Brakar. Åpen kjøkkenløsning med moderne barløsning. Vinduer som slipper vinterlyset inn.
Mørk brunbeiset hytte med torvtak og overbygd uteplass. To vinduer gir lys inn til oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien.

Vår største hyttemodell

Brakar er den største hyttemodellen vår, med et bruksareal på 127 kvm. Brakar inneholder fire soverom og en svært romslig stue- og kjøkkensone i tillegg til loftstue, bad og innendørs bod. Store, vakre vinduer speiler omgivelsene på en unik måte, og gir deg muligheten til å leve tett på vind og vær, fjell og trær.

Arkitekten om hytta

Enten du sitter henslengt oppe på hemsen eller nede i stua, så skal naturen, landskapet og dyrelivet komme til deg og alle de du har med deg på hytta. Her er det plass til alle.

Koselig brunbeiset romslig stue og spisestue i hytta Brakar. Åpen kjøkkenløsning med moderne barløsning. Vinduer som slipper vinterlyset inn.

Detaljer

BRA total
140 m2
BRA bolig
127 m2
P-rom
121 m2
Bebygd areal (BYA)
121 m2
L x B
15.9 x 10 m
Soverom
4
Bad
1
Innvendige boder
1
Sengeplasser
10
Hyttemagasin.jpg

Bla i vår hyttekalog

Få tilsendt lenke til vår digitale hyttekatalog. Enkelt, raskt og helt kostnadsfritt!

Om hyttene til Skalahus.

Enten du drømmer om hytte østenfor sol eller vestenfor måne, så har vi modellene som passer din unike drøm om å eie et eget fristed i det norske eventyrriket. Utvalget er nøye tegnet og planlagt for å gi et bredt utvalg både i planløsning og størrelse.

Nærbilde av en rev som ser rett i kameraet.

Her på hytta er lufta litt friskere, fargene litt klarere og naturen litt nærmere. Hvem som har vandret før deg på stien idag, kan du ikke vite.