Skalahus
Hyttemodellen Tyri har store og fine vinduer som slipper inn bra med lys. Hytta er her vist i solnedgang, med platting og utemøbler, idyllisk plassert ved sjøen.

Tyri

Bruksareal
76 m2
Antall soverom
2 soverom

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

En gang i tiden - et sted i verden, venter hyttedrømmen Tyri.

Koselig stue på hytta Tyri. Plass til spisestue og stor grå sofa foran peis. Store vinduer slipper godt med lys inn.
Koselig stue på hytta Tyri. Plass til spisestue og stor grå sofa foran peis. Store vinduer slipper godt med vinterlys inn.
Hyttemodellen Tyri har store vinduer som slipper inn bra med lys. Hytta er her vist i vinterdrakt i skumringstimen, med platting og utemøbler, idyllisk plassert ved sjøen.

Et eventyr av en hyttemodell

Med et bruksareal på 76 kvm, er Tyri en praktisk hytte som passer godt til alle slags familier.

To gode soverom, innendørs bod og bad-/vaskerom venter innenfor den vakre ytterdøren. En åpen stue- og kjøkkenløsning skaper et stemningsfullt allrom og en sosial sone som inviterer til lange frokoster og sene kortspill med utsikt til eventyrriket som venter utenfor hytteveggen.

Arkitektens egne ord om hyttemodellen Tyri

Ved frokostbordet kan du ta landskapet rundt deg i øyesyn og drømme deg bort. Kanskje ser du noe inni skogen eller ute på vannet? Tyri er hytta med mye plass til familien, venner og bekjente.

Koselig stue på hytta Tyri. Plass til spisestue og stor grå sofa foran peis. Store vinduer slipper godt med vinterlys inn.

Detaljer

BRA total
77 m2
BRA bolig
76 m2
P-rom
70 m2
Bebygd areal (BYA)
89 m2
L x B
11.8 x 7.3 m
Soverom
2
Innvendige boder
2
Bad / Vaskerom
1
Sengeplasser
4
Hyttemagasin.jpg

Bla i vår hyttekalog

Få tilsendt lenke til vår digitale hyttekatalog. Enkelt, raskt og helt kostnadsfritt!

Plantegninger og fasade

Om hyttene til Skalahus.

Enten du drømmer om hytte østenfor sol eller vestenfor måne, så har vi modellene som passer din unike drøm om å eie et eget fristed i det norske eventyrriket. Utvalget er nøye tegnet og planlagt for å gi et bredt utvalg både i planløsning og størrelse.

Nærbilde av en rev som ser rett i kameraet.

Ta plass på det fineste, mykeste sitteunderlag og putt solstråler i kaffen og blåbær i munnen. Både liv og turer har en egen takt her på hytta.