Skalahus
Bruse er hyttemodellen med mange hjørner, her vist i høstfarger. Overbygd veranda med god plass til sittegruppe.

Bruse

Bruksareal
85 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Bruse er hyttemodellen som målbinder både barn og voksne. Dette er en praktisk og romslig hytte på 85 kvm, der den åpne stue- og kjøkkenløsningen er selve smørøyet i grøten.

Lys og luftig åpen kjøkken- og stueløsning i hytta Bruse. Her vist med grønt kjøkken. Store skrå vinduer som gir godt med lys inn.
Lys og luftig hytte med åpen kjøkken- og stueløsning i hytta Bruse. Her vist med grønt kjøkken. Store skrå vinduer som slipper vinterlyset inn i stuen.
Brunbeiset hytte med mange hjørner i vinterlandskap. Overbygd veranda med plass til en liten sittegruppe.

En familievennlig hytte med sjarm

I tillegg inneholder Bruse tre soverom, innendørs bod, bad og vaskerom. Og ikke minst en smart hems, som kan brukes til akkurat det du vil; ekstra sengeplasser, en spennende grotte for de minste, eller et rolig pusterom. Du får kanskje ikke halve kongeriket, men du får ditt eget eventyrsted der peisen knitrer mens sesongene skifter utenfor vinduet.

Arkitekten om hytta

Bruse er i første omgang hytta med alle hjørnene. På værharde tomter finner du alltid en lun krok der været ikke tar deg.

Lys og luftig hytte med åpen kjøkken- og stueløsning i hytta Bruse. Her vist med grønt kjøkken. Store skrå vinduer som slipper vinterlyset inn i stuen.

Detaljer

BRA total
91 m2
BRA bolig
85 m2
P-rom
81 m2
Bebygd areal (BYA)
104 m2
L x B
13.6 x 10 m
Soverom
3
Bad
1
Innvendige boder
2
Vaskerom
1
Sengeplasser
6
Hyttemagasin.jpg

Bla i vår hyttekalog

Få tilsendt lenke til vår digitale hyttekatalog. Enkelt, raskt og helt kostnadsfritt!

Plantegninger og fasade

Om hyttene til Skalahus.

Enten du drømmer om hytte østenfor sol eller vestenfor måne, så har vi modellene som passer din unike drøm om å eie et eget fristed i det norske eventyrriket. Utvalget er nøye tegnet og planlagt for å gi et bredt utvalg både i planløsning og størrelse.

Person som står på enden av en frodig sti. Med utsikt mot solnedgang i horisonten.

Her på hytta er lufta litt friskere, fargene litt klarere og naturen litt nærmere. Hvem som vandret her før deg på stien i dag, kan du ikke vite.