Skalahus
Blåmalt romslig stue med stor, integrert peis med plass til oppbevaring av ved i den moderne husmodellen Vigi. Lys sofa plassert innerst i stuen og godstol ved peisen, praktisk utgang fra stuen og ut på terrasse.

Alle våre boliger kan tilpasses

Alle våre husmodeller er gode utgangspunkt for at du skal kunne oppfylle boligdrømmen, men de kan tilpasses etter dine ønsker, behov og tomt. Våre boligkonsulenter og arkitekter hjelper deg med å se mulighetene som finnes i akkurat den husmodellen du ønsker å gå videre med.

Samme planløsning - ulik fasade

Herskapelig trapp som fører opp til andre etasje i husmodell Constantine. Trappetrinn og håndløper i mørk tre med rekkverk i hvitt.

Arkitekttegnede husmodeller

Våre boligkonsulenter har lang erfaring og vil gi deg gode råd slik at du og din familie får oppfylt boligdrømmen. Det er viktig at boligkonsulenten blir gjort kjent med dine ønsker og behov, slik at våre arkitekter i neste omgang kan gjøre de tilpasninger som er nødvendig for at boligen skal bli perfekt for dere. Vi mener at livets største investering fortjener stor valgfrihet.

Ønsker du å endre på et av våre hus?

Vi skreddersyr løsninger for deg slik at du får akkurat den planløsninger du ønsker. Vi kan også tilpasse fasaden på huset. Ta kontakt via skjemaet, så hjelper vi deg med tilpasninger.

Alle våre hus kan tilpasses 

Ofte velger kunden først en husstil for deretter å begynne å tenke planløsning. Vær da oppmerksom på at vi kan tilpasse en planløsning slik at den blir skreddersydd for deg og ditt behov. 

Hvilke tilpasninger ønsker du?

Kanskje du ønsker et ekstra soverom, mer takhøyde, større kjøkken eller en ekstra uteplass? Eller drømmer du om ekstra store vinduer som virkelig tar vare på dagslys og skaper en lys og stemningsfull romfølelse? På en toetasjes bolig, kan vi faktisk snu opp ned på etasjene og velge å flytte stue og kjøkken opp for å utnytte utsikten. Alt er mulig - se på våre ferdighus som et utgangspunkt og bruk huskatalogen vår som inspirasjon.

Stort bad med marokkanske gulvfliser i grått og hvitt, store veggfliser i sement og hvitt. Toalett er plassert midt i rommet på en vegg med to dusjer på veggen bak. Fra den klassiske husmodellen Februarsaga.
Arkitekten forteller

– Vi har mange års erfaring med å tegne og utvikle hus, forteller arkitekt Idar Sambu. For Skalahus har vi valgt å ha et bredt arkitektonisk spekter. Vi har tre husserier som alle har sitt eget formspråk og sine egne signaturdetaljer – dette er med på å definere Skalahus som produkt. Våre stilarter spenner fra de moderne boliger via de tradisjonelle til storslåtte praktvillaer. Med en så vidtspennende arkitektur treffer vi stilpreferansen til de aller fleste.

Blåmalt stue på hovedplan i det klassiske ferdighuset Junisol. Koselig stuekrok med grå sofa, peis og tv. Store vinduer samt terrassedør i glass på to av veggene slipper inn mye lys.
Moderne hus over 2 plan, med skrå himling og takvinduer gir huset et spennende uttrykk. Takvinduer slipper også sollys inn. Denne hustypen har flere verandaer/ balkonger. Huset er på skrå tomt og har egen utleie enhet / Bi leilighet i underetasjen.

Ferdighus med utleie

Andre ønsker kanskje å se på muligheter for utleie. Da kan vi se på hvor dette kan innpasses, ideelt sett i en sokkel med skrånende tomt, i en vertikal deling eller ved å legge til en av våre Volum-moduler. 

Alt vi foretar oss av tilpasninger skjer innenfor den signaturen og det formspråket som husseriene våre er definert med.

Les alt om utleie her

Klassisk hvitt trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Alt om våre ferdighus

Bestill gratis digital huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for våre husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil.