Skalahus

Samme planløsning – ulik fasade

Dersom du finner en planløsning som er perfekt for deg og familien, så kan eksteriøret tilpasses slik at du får den fasaden og stilen du vil ha på huset ditt, enten du ønsker et tradisjonelt, moderne eller klassisk uttrykk. Dette gir deg ekstra stor valgfrihet i valg av bolig, uten at planløsning og fasade begrenser hverandre.

Få flere råd om tilpasning

Husmodeller med lik planløsning og ulik fasade

Her har vi presentert husmodellene Maibris fra den tradisjonelle serien og Himin fra den moderne serien.

De to modellene har lik planløsning på innsiden, men utvendig har de fått veldig forskjelling uttrykk og stil. Med dette eksemplet ønsker vi å synliggjøre for deg hvilke muligheter som finnes. Vi råder våre kunder til å konsentrere seg om planløsningen først slik at den blir optimal i forhold til behov og ønsker.

Deretter tar vi hensyn til din stilsmak og reguleringsplanens eventuelle bestemmelser på stiluttrykk og «pakker» inn planløsningen i en av våre tre stiler. Dermed kan det skje at du har valgt en planløsning fra et hus i Æra-serien mens stilmessig får huset eksteriørdetaljer fra Moda-serien.

Plantegninger for Himin og Maibris

Ønsker du å endre på et av våre hus?

Vi skreddersyr løsninger for deg slik at du får akkurat den planløsninger du ønsker. Vi kan også tilpasse fasaden på huset. Ta kontakt via skjemaet, så hjelper vi deg med tilpasninger.

Frid, Lifa og Eiga

Tre av våre husmodeller i Moda-serien er like innvendig og ulike utenpå. Frid, Lifa og Eiga har samme planløsning og ulikheter på fasade og tak, samt ulike forutsetninger for tomt.

Illustrasjoner av Frid, Lifa og Eiga

Plantegninger for Frid, Lifa og Eiga

Klassisk hvitt trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Alt om våre ferdighus

Hus for alle - last ned våre digitale magasiner!

Vi har et magasin for hver av husseriene våre, Æra, Saga og Moda. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom alle! Her er det mye relevant informasjon for enhver som drømmer om å bygge nytt hus!

Arkitekttegnet, moderne, ferdighus på flat tomt ved havet. Store vinduer mot utsikt og fine uteplasser. Hustypen Himin beiset i brunsort farge.

Bygge hus – her er alt du trenger å vite!

Byggeprosessen skal være oversiktlig og føles trygg for deg som skal bygge hus. Hos oss blir du ivaretatt hele veien av våre erfarne forhandlere. Her har vi samlet nyttig informasjon som gir deg god oversikt.