Skalahus
Nostalgisk villa på to etasjer med saltak og arker. Ferdighuset Cornelia i lysgrå farge med sort takstein, en sommerkveld med koselige uteplasser.

Bygge hus – her er alt du trenger å vite!

Byggeprosessen skal være oversiktlig og føles trygg for deg som skal bygge hus – uansett om du har vært igjennom prosessen før eller ikke. Hos oss blir du ivaretatt hele veien, og vi har samlet nyttig info som gir deg god oversikt.

Bygge nytt hus - dette er fordelene

Les nyttige artikler om husbygging og fordeler her!

Last ned magasin om det å bygge nytt hus

Hvor lang tid tar en byggeprosess? Hva koster det å bygge nytt hus? Hvilke valg må du ta – og når må du ta dem? Les om hvordan du får oppfylt boligdrømmen på Skalahus-vis!

Hus for alle - last ned våre digitale magasiner!

Vi har et magasin for hver av husseriene våre, Æra, Saga og Moda. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom alle! Her er det mye relevant informasjon for enhver som drømmer om å bygge nytt hus!

Stor og moderne enebolig med flatt tak, i tre etasjer på skrå tomt. Mørkt beiset og hvite detaljer. Integrert garasje og parkering foran huset Lykill.

Bygge hus med utleiedel

Bygg smart med økonomiske fordeler! Flere og flere som skal bygge nytt hus har egen utleiedel med i vurderingen, nettopp fordi en utleiedel kan gi deg mulighet til et bedre boliglån og gode forutsetninger for å betale ned huslånet raskere. Kanskje du har råd til større hus enn du tror?

Les om utleie her

En effektiv og smidig byggeprosess

En byggeprosess skal være en hyggelig og trygg opplevelse - faktisk en av livets største! Litt etter litt skal ditt nye hjem reises og det er mange valg som skal tas på veien. Vi loser deg gjennom byggeprosessens faser og sørger for at du alltid har oversikt over mulighetene dine underveis.

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.

Pris - hva koster det å bygge et nytt hus?

Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomtegrunnlag og geografisk plassering vil sørge for at enhver byggeprosess er unik prismessig. Vi kan hjelpe deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm.

Les mer her

Ferdighus med sokkeletasje på skrå tomt i frodig hage med gressplen og barneleker. Huset Augustdag er grønnmalt med hvite detaljer og sort tak.

Hus for alle tomter

Uansett hvilken type tomt du skal bygge på, så har Skalahus en husmodell som passer og fagfolk som vet hvordan du kan utnytte tomtegrunnlaget på best mulig måte.

Ferdighus for skrå tomt

Alle tomter er ulike. Les om bygging på skrå tomt.

Moderne ettplans lite og kompakt hus. Overbygd inngangsparti med plass til en liten sittegruppe. Tomt med utsikt til vannet. Husmodellen Timi har et bruksareal på 86 kvm.

Bygge lite hus – små hus med smarte løsninger

Å bygge mindre hus med smarte planløsninger er gunstig av flere årsaker. Fortetning gjør at tomtene på markedet blir mindre, noe som igjen betyr at det blir et større behov for husmodeller som krever mindre avtrykk.

Les mer om fordelene med å bygge et lite hus

Moderne arkitekttegnet ferdighus med vinkler og spennende linjer over flere plan. Huset Edli har store vinduer mot havutsikt og eget basseng.

Store hus

Det å bygge stort hus med god plass er nok drømmen for mange, og spesielt for familier som er avhengig av mange soverom og romslige sosiale soner, så er det smart å investere i noen ekstra kvadratmetere.

Les mer om vårt aller største hus, modellen Constantine.

Stort, herskapelig, hvitt hus over to plan med opparbeidet, staselig hage. Ferdighuset Constantine har overbygde uteplasser, utleiedel og garasje.

Vi har flere store hus med alle muligheter. Ta en kikk her

Tomannsboligen Mikill med saltak på ett plan. Mørk grå liggende kledning med hvite vinduer og terrassedører. Blå himmel, grønn plen og frodige vekster. Hagemøbler på begge terrassene. Mikill – smart tomannsbolig på ett plan.

Bygge tomannsbolig – få oversikt her

Det å gå sammen med noen om å bygge en tomannsbolig sørger for at budsjettpostene deles i to og gir en lønnsom byggeprosess der du selv velger dine egne naboer. Vi tilbyr et bredt utvalg tomannsboliger!

Les mer om dette her

Nærbilde av blomstereng på en solfylt dag med blomster i mange ulike farger.

Bestill våre kataloger og magasiner!

Vi har boliger til alle, og vi har kataloger og magasiner med inspirasjon til både private husbyggere og proffe utbyggere! Finn det magasinet som er interessant og relevant for deg, og få umiddelbar tilgang til vår inspirerende verden av boliger!

Bestill her