Skalahus
Klassisk hvitt trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Ferdighus - pris for å bygge hus

Bygge hus og pris - et tema som mange lurer på. Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomtegrunnlag og geografisk plassering vil sørge for at enhver boligprosess er unik prismessig. Våre boligkonsulenter tar gjerne en prat med deg om dine byggeplaner og hjelper deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm.

Bygge hus og pris

Prisen på et standard kataloghus har mange faktorer som spiller inn og vil justere seg ut fra beliggenhet, tomteforhold og kundens egne tilvalg og ønsker. Våre boligrådgivere vil kunne gi deg et prisestimat når de blir bedre kjent med din situasjon angående disse faktorene.

En økonomisk plan

En sentral del av byggeprosessen fra start er å sette opp en forutsigbar økonomisk plan som kundene våre skal kunne forholde seg til. I dette dokumentet får du oversikt over alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet og en detaljert oversikt over hva som ligger i - og utgjør totalprisen. 

Arkitekttegnet, moderne, ferdighus på flat tomt ved havet. Store vinduer mot utsikt og fine uteplasser. Hustypen Himin beiset i brunsort farge.

Hva koster det å bygge hus? 

Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomteforhold, eventuelle tilvalg/oppgraderinger og geografisk plassering vil sørge for at enhver boligprosess er unik prismessig. Derfor er det vanskelig for oss å kunne oppgi konkrete veiledende priser som du kan forholde deg til og vurdere opp mot budsjettet ditt. Likevel får du selvfølgelig svar på alt du lurer på ved å kontakte din lokale Skalahus-forhandler. 

Du finner oversikten over våre forhandlere her. 

Ferdighus og pris

Våre boligkonsulenter tar gjerne en prat med deg om dine byggeplaner og hjelper deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm. En sentral del av byggeprosessen fra start er å sørge for økonomisk forutsigbarhet gjennom hele prosessen. Før byggeprosessen starter har du alltid økonomisk oversikt over alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet og en detaljert oversikt over hva som ligger i - og utgjør totalprisen.

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.

Klassisk hvitt trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Alt om våre ferdighus

Bestill gratis digital huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for våre husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil.