Skalahus
Tomannboligen Minna  over to plan med valmet tak. Grå, liggende kledning med hvite omramminger og balkonger i andre etasje med spilerekkverk. Blå himmel, høstfarger i trær og vekster og et barn og en voksen som går fra gangveien inn mot den ene boligen.

Bygge tomannsbolig? Her får du oversikt

Kanskje du kjenner flere som drømmer om å bygge nytt hus? Hva med å gå sammen om å bygge en tomannsbolig? Det er både sosialt og ikke minst økonomisk gunstig.

Fordeler med å bygge tomannsbolig

Dersom du kjenner noen som bærer på den samme drømmen som deg om å bo helt nytt, så kan det være en løsning å bygge en tomannsbolig som et felles prosjekt. Både økonomisk og sosialt er dette en god løsning for mange som drømmer om å bo i en splitter ny bolig. 

Delte tomtekostnader

Det å være flere husstander som kan gå sammen om å dele på tomtekostnader, bidrar til at en stor post i byggebudsjettet blir betraktelig mindre. 

Velg din egen nabo

Når du og en bekjent velger å satse på et felles byggeprosjekt og ønsker å dele en tomannsbolig, så har du også kontroll på hvem som blir din nærmeste nabo. 

Et felles prosjekt

Det å bygge et nytt hus er et omfattende prosjekt med mange valg og mye å forholde seg til. Sånn sett er det en trygghet å ha noen flere å dele prosessen sammen med, fra første møte med boligkonsulenten til nøkkelen står i døra. 

Lønnsomt med tomannsbolig

Det å gå sammen om et byggeprosjekt vil naturlig nok dele mange av budsjettpostene på to og gjøre byggeprosessen mer lønnsom for begge parter - fremfor om dere skulle bygget hver deres enebolig. 

Arkitekttegnede tomannsboliger

Bygge tomannsbolig? Våre tomannsboliger tilbys som ferdighus i flere ulike stiler, og hver og en er arkitekttegnet med fokus på attraktive fasader og funksjonelle planløsninger. Alle våre boliger kan tilpasses dine behov, tomten og reguleringsbestemmelser. Ta en titt på noen av våre standardmodeller.

Lysegrønn åpen stue- og kjøkkenløsning med et rundt spisestuebord plassert rett ved utgangen til fint uteområde. Fra tomannsboligen Mikill.

Rikere dager i et godt nabolag

Kort vei til bestevenner, samarbeid om snømåkingen, tryggheten i at det alltid er noen i nærheten. Gode naboer er gull verdt.

Moderne tomannsbolig

Akkurat som eneboligene våre, har også tomannsboligene ulikt stilmessig uttrykk. Våre  tomannsboliger i funkisstil består av stilrene linjer, et minimalistisk særpreg og store vinduer som gir godt med dagslys. 

Tomannsbolig som ferdighus

Våre tomannsboliger er ferdig prosjektert og klare til bygging. Hver av modellene er arkitekttegnet og kan tilpasses ut i fra kundenes behov og ønsker. 

Tomannsbolig på ett plan - med saltak

Vår tomannsbolig Mikill er både praktisk og innholdsrik, og er en perfekt bolig for blant annet førstegangsetablerte. Med potensielt tre soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning, så er dette et hyggelig sted å kalle hjemme. 

Tomannsbolig og pris

Akkurat som på våre eneboliger, så vil prisene variere på tomannsboligene våre ut i fra geografisk utgangspunkt, tomtemessige grunnlag og eventuelle personlige tilpasninger og tilvalg. For veiledende priser er du velkommen til å kontakte ditt lokale Skalahus-kontor slik at du kan snakke med lokalkjente fagfolk om dine byggeplaner. Du finner oversikten over våre kontorer her.

Bygge hus? Her er alt du trenger å vite!

Bygge tomannsbolig

Flermannsboliger og hus i boligfelt er et hyggelig, godt og lønnsomt valg for både førstegangsetablerere, barnefamilier, enslige og eldre - rett og slett et godt utgangspunkt for rikere dager. 

Et godt og lønnsomt valg

Fra tomt til ferdig bolig skaper vi nye hjem og naboskap som byr på rikere dager i form av den daglige samtalen over gjerdet, kaffe på trappa, kort avstand til små og store venner og tryggheten i det å alltid ha noen i nærheten.

Alle våre boliger kan tilpasses

Et første møte med oss er alltid gratis - kontakt oss gjerne for en prat om dine byggeplaner. Husk også at alle våre boliger kan tilpasses i samarbeid med dyktige fagfolk i Skalahus som er lokalkjent i nærmiljøet ditt.

Smilende kvinne med et smilende barn på ryggen. Illustrasjoner som består av marihøne i en firkant og tomannsboligen Hafa i en firkant er satt inn i bildet.

Ønsker du å endre på et av våre hus?

Vi skreddersyr løsninger for deg slik at du får akkurat den planløsninger du ønsker. Vi kan også tilpasse fasaden på huset. Ta kontakt via skjemaet, så hjelper vi deg med tilpasninger.