Skalahus
Stort, herskapelig, hvitt hus over to plan med opparbeidet, staselig hage. Ferdighuset Constantine har overbygde uteplasser, utleiedel og garasje.

Store hus med alle muligheter

Stort hus med god plass er nok drømmen for mange, og spesielt for familier som er avhengig av mange soverom og romslige sosiale soner, så er det smart å investere i noen ekstra kvadratmeter.

Les alt om våre ferdighus her

Store ferdighus

Blant våre 28 arkitekttegnede husmodeller finner du noen ekstra romslige hustyper for deg som drømmer stort eller rett og slett bare trenger den ekstra plassen. 

Rom for tilpasning

Alle våre hustyper kan tilpasses gjennom et samarbeid mellom deg, arkitekt og boligkonsulent. Sammen kartlegger dere behov og ønsker for den aktuelle husmodellen du har valgt å gå videre med. Kanskje trenger du et fjerde soverom fremfor en TV-stue? Eller en mer åpen stue- og kjøkkenløsning enn det som er standard for katalogmodellen? Eller kanskje du trenger enda mer plass i gangen til oppbevaring? Alt er mulig - kom til solide fagfolk med husdrømmen din. 

Store hus til salgs - over 240 kvm

Dette er våre hustyper som byr på ekstra godt med plass. Alle disse består av mer enn 240 kvm. og har mulighet for tilpasning dersom du for eksempel ønsker flere soverom, større kjøkken eller mer gangplass.

Hus for alle - last ned våre digitale magasiner!

Vi har et magasin for hver av husseriene våre, Æra, Saga og Moda. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom alle! Her er det mye relevant informasjon for enhver som drømmer om å bygge nytt hus!

Store funkishus

Hvor stort hus kan man bygge? Ta alle våre husmodeller som et utgangspunkt for dine boligdrømmer og husk at de kan tilpasses dine ønsker og behov. Hvis du har forelsket deg i en husmodell, men skulle ønske at den var større, så kan vi utvide den dersom tomt og regulering tillater det.

Bygge hus? Her er alt du trenger å vite!

Stor og moderne enebolig med flatt tak, i tre etasjer på skrå tomt. Mørkt beiset og hvite detaljer. Integrert garasje og parkering foran huset Lykill.

Stort hus på ett plan

Til å være en ettplansbolig er Amelia med sine 170 kvm romslig i størrelsen. Velkommen inn i et herskapshus med opptil fire soverom, to bad, vaskerom og walk-in closet. Med sin smarte planløsning er Amelia et hus for alle livets faser.

Mange drømmer om å bo på ett plan, og i Amelia kan du boltre deg på 170 kvm bruksareal, uten å løpe i trapper. Amelia rommer tre gode soverom og med enkle grep kan TV-stue gjøres om til et fjerde soverom. I det du entrer Amelia, ønskes du velkommen av en stor hall som fører videre inn i en lekker storstue knyttet til kjøkken og spisestue. Innendørs bod, walk-in closet, to bad og vaskerom gjør dette til en bolig full av praktiske, smarte løsninger.

Gode uteplasser og sosial storstue

Her får du gode overbygde uteplasser, og en romslig dagligsone som samlingspunkt. Du kan også velge å sitte uforstyrret uten TV i den ene stuen.

Bestill gratis digital huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for våre husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil.