Skalahus
Romslig spisestue med kjøkken i bakgrunnen i villaen Albertine, gråmalt med hvite dører og lister.

Kjøkkenet - hele husets knutepunkt

Det er her vi samles, over god mat, vanskelige lekser, rykende kaffekopper, familiære hverdager og vennlige festkvelder. Kjøkkenet er rett og slett husets hjerte og midtpunkt, og fortjener å være både lekkert og funksjonelt.

God oppbevaring, godt nok med benkeplass, rom nok til å fylle livet med gode venner og fine omgivelser for kokkelering og bakst. Med tanke på den allsidige bruken, så fortjener et kjøkken både god planlegging og smarte løsninger slik at hele familien får et optimalt bruksrom og en hyggelig møteplass.

Arkitekttegnet og godt planlagt - helt fra tegnebordet

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene for alle boligkunder, og er naturlig nok alltid et viktig fokus når arkitektene skal tegne nye husmodeller. Det kreves en stødig arkitektonisk tilnærming for å sørge for at god funksjonalitet ikke skal gå på bekostning av lekker design - og omvendt.

Kjøkken og spisebord i varme fargetoner i den moderne husmodellen Frid. Kjøkkeninnredning i brunt og hvit med benkeplate og spisestuebord i tre og sorte detaljer. Illustrasjon av kjøkken og spiseplass i husmodellen Frid.

Åpen løsning eller avgrenset kjøkkenområde?

Mange av husmodellene våre har en planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning, slik at stue og kjøkken tilsammen blir et åpent allrom til ulik bruk. Åpen løsning eller avgrenset variant er en smaks- og behovsak, derfor er det alltid mulig å tilpasse husmodellene våre, slik at du får kjøkkenet ditt akkurat slik du trenger og ser for deg. Boligkonsulent og arkitekt vil sammen se på løsningene for akkurat den husmodellen du har forelsket deg i. 

Eksempler på åpen stue- og kjøkkenløsning

Ønsker du å endre på et av våre hus?

Vi skreddersyr løsninger for deg slik at du får akkurat den planløsninger du ønsker. Vi kan også tilpasse fasaden på huset. Ta kontakt via skjemaet, så hjelper vi deg med tilpasninger.

Kjøkken med utsikt

Mange av våre husmodeller har en planløsning der kjøkkenet ligger i 2. etasje - mens soverommene er forbeholdt 1. etasje. Med kjøkken og stue på toppen er oppholdsrommene dine sikret den beste utsikten - uten innsikt.

Med kjøkken i 2. etasje

Felles for de moderne husmodellene Lifa, Eiga, Frid og Lykill, er at de alle har en planløsning med kjøkkenet plassert i 2. etasje. Her illustrert gjennom husmodellene Lykill og Frid. 

Åpen stue- og kjøkkenløsning med brune vegger og sort tak i det moderne ferdighuset Lykill. Mange vinduer med sort omramming samt terrassedør i glass som fører ut på balkong. Spisebord med plass til åtte, sofagruppe og kjøkkenøy har fått plass her. Interiør av husmodell Lykill.
Stue med åpen løsning mot spisestue og kjøkken i det moderne ferdighuset Frid, med mørk grå vegger og en kontrastvegg i dyp rødfarge. Stort vindu og glassdør ut mot balkong som gir mye lys inn. Interiør husmodell Frid

Bestill gratis digital huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for våre husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil.