Skalahus
Eneboliger i rekke med carport og takterrasse. Inngang fra egen hage.

Skalahus utvikler morgendagens bydeler og boligfelt

Ved å samarbeide med en solid og trygg utbygger kan du som grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler være med å realisere spennende og verdiskapende boligprosjekter over hele Norge. – Vi i Skalahus knytter gjerne kontakt med eksterne samarbeidspartnere med samme ambisjoner som oss om å bygge lettsolgte og attraktive bokonsepter, forteller daglig leder i Skalahus, Ketil Strand.

Les mer om prosjektbygging med Skalahus

Gravemaskin på byggeplass med tordenhimmel og bybyggelse i bakgrunnen.

Skalahus ble lansert 17. mars, 2018, og til tross for kort tid siden oppstarten har vi bevist å være en aktør å regne med. Mottagelsen i markedet har vært svært god og ambisjonene er høye. I tillegg til å være en solid leverandør av eneboliger, satser vi stort på prosjektbygging over hele Norge. – Akkurat som å knytte til seg verdifulle samarbeidspartnere vil rekruttering av nye forhandlere være et stort fokusområde i årene som kommer, forteller Strand. 

Last ned vårt magasin om eiendomsutvikling

Er du investor, tomteeier, eiendomsutvikler eller entreprenør? Vi garanterer at du finner mye relevant lesestoff i vårt gratis magasin om eiendomsutvikling.

Ketil Strand, daglig leder i Skalahus

Rekruttering av forhandlere

– Volumøkning i antall solgte og produserte enheter vil i all hovedsak komme gjennom nye forhandlere og derfor er rekruttering av nye forhandlere hovedsatsningsområde, forteller Strand, som selv har lang fartstid i eiendomsbransjen. 

Eiendomsutvikling som skaper lønnsomhet

Potensialet til Skalahus er stort og sammen i kjeden er vi gode på å tilegne oss tomtearealer. Vi jobber aktivt for å tilegne oss mer areal og solide eksterne samarbeidspartnere som deler vår mentalitet om at vi er sterkere sammen. Prosjekter i samarbeid med andre grunneiere eller eiendomsutviklere betyr at man kan nå en målsetning man ikke evner å nå alene, sier Strand. – Skalahus bidrar med sin andel av nødvendige ressurser i prosjekter, enten det være seg kapital eller forutsigbare finansieringsløsninger gjennom bank og vil være knyttet til hele prosessen fra tomteutvikling til feltutbygging. Her inngår blant annet akkvisisjonsprosesser, byggemodning, regulering/planlegging og utbygging av boliger og infrastruktur.

To personer som står ved et bord. Den ene peker med en blyant på en arbeidstegning mens den andre peker på en iPad-skjerm.

Et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging

Skalahus har gjennom hovedkontoret på Hamar et av Norges største trehusmiljøer i ryggen. Under samme tak sitter verdifull kompetanse innen planarbeid, teknisk og arkitektur. – Vi har et solid apparat med fokus på å lage attraktive bokonsepter som kan passe for en bred målgruppe. Vårt solide apparat og vår lokale slagkraft og finansielle styrke vil komme alle våre samarbeidspartnere til gode.

Attraktive bokonsepter

Det å treffe riktige målgrupper med riktige bokonsepter krever analyse og planlegging av tiltak for å tilfredsstille ulike målgrupper på ulikt vis. – Vi må presentere akkurat de bokonseptene som våre målgrupper ser etter, trenger og ønsker seg. Man må derfor spisse og differensiere fasilitetene og kvalitetene i ethvert prosjekt, samtidig som prisgunstige alternativer som ikke går på bekostning av bokvalitet og design blir en viktig faktor, sier Strand.