Skalahus
Moderne, hvit hus over to plan med valmet tak. Ferdighuset Hvild har store vinduer og utsyn mot uteplass og nydelig kystnatur i solnedgang.
Stue/spisestue i den moderne husmodellen Lykill, her malt i en grågrønn farge. Stor lys sofa står vendt mot den moderne peisen og de store vinduene.

Derfor oppgir vi ikke priser på hjemmesiden vår

Hva koster en ferie? Nesten så vanskelig er det å svare på hva en enebolig koster også, nettopp fordi det er så mange ulike faktorer som påvirker sluttprisen.

Mye som påvirker sluttsummen

Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomteforhold, eventuelle tilvalg/oppgraderinger og geografisk plassering vil sørge for at enhver boligprosess er unik prismessig. Derfor er det vanskelig for oss å kunne oppgi veiledende priser som du kan forholde deg til og vurdere opp mot budsjettet ditt.

Snakk med oss om pris - vi hjelper deg!  

Våre boligkonsulenter tar gjerne en prat med deg om dine byggeplaner og hjelper deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm. En sentral del av byggeprosessen fra start er å sette opp en forutsigbar økonomisk plan som kundene våre skal kunne forholde seg til. Her får du oversikt over alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet og en detaljert oversikt over hva som ligger i - og utgjør totalprisen.

Klassisk toetasjes hus i blå farge, med hvite omramminger, vinduer og dører, og rød taksten. Huset Julistund vist med stor uteplass og matchende, sjarmerende lekestue.

Vil du snakke med en boligrådgiver i ditt område?

Her finner du oversikten over forhandlerne våre.

Se forhandlere

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.

Funkisinspirert bolig på to plan, med flatt tak. Huset Mynd er fargesatt i hvitt og gyllenbrunt, har store vinduer, og en spennende hjørnedetalj.

Bygge hus – her er alt du trenger å vite!

Byggeprosessen skal være oversiktlig og føles trygg for deg som skal bygge hus. Hos oss blir du ivaretatt hele veien av våre erfarne forhandlere. Her har vi samlet nyttig informasjon som gir deg god oversikt.