Skalahus
Herskapelig, hvitt hus med flott opparbeidet hage og basseng. Husmodellen Albertine er en storslått villa på to etasjer med sort glasert takstein.

Store herskapelige ferdighus

Herskapshus fra Skalahus er inspirert av svunne tider og herregårdenes sterke husfruer og adelskvinner. Nostalgi og prakt lever videre i vår Æra-serie. I våre herskapelige hus møtes tradisjon og smarte planløsninger og gir god plass til både små og store medlemmer i familien.

Velkommen inn i våre storslåtte praktvillaer som virkelig ønsker velkommen hjem på en adelig måte. Her lever nostalgiens signatur i hver minste detalj og store rom, godt med takhøyde og flere fløyer legger utgangspunktet for vakre og velfungerende hjem. 

Herskapshus med utleie 

Flere og flere som skal bygge nytt hus har egen utleiedel med i vurderingen, nettopp fordi en utleiedel kan gi deg mulighet for høyere boliglån og gode forutsetninger for å betale ned huslånet raskere. Her kan du lese mer om våre husmodeller med utleie.

Velg ditt herskapelige hus etter tomten du skal bygge på

Mange forelsker seg i husmodell før de har funnet tomt, men som en god rådgiver ønsker vi å ha fokus på at man først og fremst burde se på en tomt sine muligheter og begrensinger, og velge husmodell deretter.

Stor, gråmalt stue med åpen løsning inn til kjøkkenet. Her er stuen illustrert med to ulike sittegrupper, mørkt interiør og mørk brunt tregulv. Herskapelige husmodell Amelia. Stuesone i ettplanshuset Amelia.

Herskapelige hus på ett plan

Amelia er et herskapshus på ett plan, og er en romslig og praktisk villa med alle muligheter. Her møtes tradisjonell design og tidløs eleganse, og skaper et livsløpshjem uten trapper som tar vare på deg gjennom alle livets faser. 

Våre herskapelige ferdighus

Store herskapelige hus og herskapelige villaer er den optimale boligdrømmen for mange. Her kan du klikke deg inn på hvert enkelt av våre herskapelige hus, og lese mer om vårt utvalg.

Herskapelig hvitt hus med sort tak.Stor uteplass med plass til svømmebasseng omkranset av prydtrær og blomster. Det er egen hybelinngang på den ene siden av huset.

Hva koster et herskapelig ferdighus?

Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomteforhold, eventuelle tilvalg/oppgraderinger og geografisk plassering vil sørge for at enhver boligprosess er unik prismessig.

Snakk med oss om pris - vi hjelper deg!  

Våre boligkonsulenter tar gjerne en prat med deg om dine byggeplaner og hjelper deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm. En sentral del av byggeprosessen fra start er å sette opp en forutsigbar økonomisk plan som kundene våre skal kunne forholde seg til. Her får du oversikt over alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet og en detaljert oversikt over hva som ligger i - og utgjør totalprisen.

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.

Stort, herskapelig, hvitt hus over to plan med opparbeidet, staselig hage. Ferdighuset Constantine har overbygde uteplasser, utleiedel og garasje. Husmodellen Constantine

Hva kjennetegner et herskapelig hus?

Æra-serien er navnet på vår herskapelige husserie og består av storslåtte villaer slik de er blitt bygget fra 1900 og frem til i dag. Her kan du lese mer og hva som er typisk for denne signaturen.

Hjørnekasser
Spesialdesignede, kraftige hjørnekasser med profilering og freste spor.

Vindusomramming
Tydelig omramming rundt vinduene, med en utfrest diamant over vinduet.

Sprosser
Sprosseinndelingen er nøye gjennom­tenkt og testet i markedet. Det øvre feltet skal vise rektangulere glassfelt. Alle sprossene er utenpåliggende. 

Gavlvindu
Et «pyntevindu» er med på å understreke arkitekturen på Æra­husene. Vinduet leveres i ugjennomsiktig enkelt frostet plexiglass.

Søyler
Håndlagde, kannelerte søyler produsert av Kloppen. En stor del av produksjonen er manuell og hver søyle blir satt sammen for hånd. Leveres i dimensjon 24 cm. 

Terrasserekkverk
Stående trespiler i ulik bredde, designet av våre arkitekter for denne husserien.

Panel
Som utvendig panel på Æra-­husene benytter vi liggende panel i dimensjon 19x148 mm dobbelfals. Detaljbilde på siden om utvendig kledning. 

Klassisk hvitt trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Alt om våre ferdighus

Bestill gratis digital huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for våre husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil.