Skalahus
Moderne hus i åpent kystlandskap ved havet. Huset Mynd i to grånyanser med hvite detaljer. Blå himmel kan nytes fra stor uteplass.

Små hus med smarte løsninger

Å bygge lite hus med smarte planløsninger er en trend i tiden! Fortetning gjør at tomtene på markedet blir mindre, noe som igjen betyr at det blir et større behov for husmodeller som krever mindre avtrykk.

Arealeffektive boliger

Arkitektene våre er vant til å måtte tilpasse seg markedet når de tegner og setter sammen et et bredt utvalg med husmodeller som skal dekke alle mulige ønsker og behov. Effektive planløsninger kan gi selv mindre hus store muligheter. 

Velg husmodell etter tomt

Ofte er det tomten som bestemmer hvor fleksibel du kan være på valg av husmodell, og vi synes selvfølgelig at du fortjener stor valgfrihet uansett hvor stor eller liten tomten din er. Så selv på små tomter bygger vi drømmehus med alle muligheter. Og det de mindre husene kanskje "taper" på areal, tar de igjen på smarte løsninger.

Prisgunstig med mindre hus

Ikke bare er byggesettet på en mindre bolig naturlig nok mindre kostbart enn de store husmodellene. I det lange løp vil også de større boligene kreve mer strømforbruk med tanke på oppvarming etc. enn de mindre husmodellene. Pris på små hus er med andre ord gunstig både på kort og lang sikt.

Gode uteplasser kompenserer for liten hageplass

Små tomter byr kanskje ikke på de største hageflekkene rundt husveggen, men dette har selvfølgelig våre arkitekter tenkt på. Også de minste husmodellene våre er utstyrt med gode uteplasser som gir huset et ekstra rom for de ekstra fine dagene. 

Se alle våre boliger

Fra balkongen på husmodellen Lifa, med utsikt mot hav og solnedgang. Med grå, delikate utemøbler, grønne planter og bord med dekketøy og levende lys.

Små ferdighus - lev godt på mindre plass!

Plasseffektive boliger kan by på vel så mye bokvalitet, sjarm og funksjonalitet. Dessuten er de også langt mer prisgunstige! Dette er våre boliger under 150 m2, og det de "mangler" på boareal tar de igjen på smarte planløsninger.

Bestill gratis digital huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for våre husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil.

Klassisk hvitt trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Alt om våre ferdighus