Skalahus

SMÅ ENEBOLIGER TILPASSET UTBYGGER OG EIENDOMSUTVIKLER  

Skalahus sine tre små eneboliger Skala 110, Skala 130 og Skala 150 er utviklet spesielt for deg som selger boliger i prosjektmarkedet. Husene er lønnsomme og trygge valg for utbyggere, eiendomsutviklere og de som skal bo der.

Se våre prosjektboliger

Hanne T. Synslien
Sist endret: 25. mars 2024
Lesetid: ~9 min
En liten jente sitter barbeint på gulvet og bygger tårn med treklosser.

ENKLE HUS MED STORE MULIGHETER

Fellesnevneren for de tre små eneboligene er at de er enkle, tidsriktige og med små grep kan videreutvikles ved å supplere med f.eks. pergolaer, plattinger eller enkle overbygg.

Husenes størrelse passer godt som frittstående eneboliger, på små tomter i boligfelt og i tunbebyggelse sammen med andre småhus eller flermannsboliger. Boligene passer for prosjekter med ulikt omfang – fra de små og til de store.

LØNNSOMME HUS I INNKJØP OG BYGGETID

I tillegg til at byggesettene er gunstige i innkjøp, vil også et fordelaktig antall timeverk i selve oppføringen merkes på lønnsomheten. Dette gir dermed muligheten for å tilby markedet etterspurte boliger til konkurransedyktige priser.

Fleksibiliteten er også stor ved at husene kan bygges i rekke.

Vi samarbeider med eksterne eiendomsutviklere over hele landet. Enten du vil utføre jobben med størst mulig bruk av egne folk, eller sette bort jobben, er vi en trygg og solid samarbeidspartner. Vil du vite mer om et samarbeid med oss? Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg!

Kvinne og mann sitter med to barn og spiser ved et kjøkkenbord.

ENEBOLIGER FOR BÅDE BARNEFAMILIER, ENSLIGE OG ELDRE

Skala 110, Skala 130 og Skala 150 er tegnet for å passe til flere målgrupper. For barnefamilien kan en av disse modellene være en gunstig vei inn på eneboligmarkedet.

Mens Skala 110 og Skala 130 har livsløpstandard som ettplans hus, går den største modellen, Skala 150, over halvannen etasje. Med enkle grep kan de alle tegnes om for å innfri kravene som stilles for å søke husbankfinansiering.

SMARTE PLANLØSNINGER

– FOR HELE LIVSLØPET

Som senior huseier i et nabolag eller i feltbebyggelse, bor man fremdeles i enebolig, men på ett plan og med tryggheten som følger med det å være omgitt av et nabolag rett utenfor egen dør. 

At husene er i prosjektstandard med enkel, moderne utførelse, både interiør- og eksteriørmessig, forringer ikke bokvaliteten. Det er smarte planløsninger og raust med vinduer for å slippe det naturlige dagslyset inn.

ARKITEKTUREN ER TILPASSET SMÅ TOMTER OG BOLIGFELT

Da de tre eneboligene skulle tegnes, var det viktig at husene fikk en enkel, men klassisk arkitektur for å harmonere med forskjellige omgivelser og ulike byggestiler.

Husene skal stå seg arkitektonisk både på en liten og skjermet tomt, i et boligfelt uavhengig av byggestil og i tunbebyggelse med andre eneboliger og flermannsboliger. Derfor kombinerer arkitekturen det enkle og rene sammen med det klassiske. 

SKALA 110

Åpent, lyst og trivelig hus med alt et godt hjem trenger på 110 kvm. Den romslige, åpne stue- og kjøkkenløsningen er på nærmere 53 kvm, og med tre soverom er boligen både familievennlig og rik på muligheter.

Skala 110 - Heima_delebilde.jpg

Les mer om Skala 110

SKALA 130  

Et smart vinkelhus som passer like godt til barnefamilien som for godt voksne med ønske om en sømløs hverdag med alt på én flate. Huset har tre soverom og en romslig stue- og kjøkkenløsning på nesten 60 kvm.

Skala 130 - Odel_delebilde.jpg

Les mer om Skala 130

SKALA 150

Hus med 147 kvm fordelt over to plan som er skreddersydd for den aktive familien. Med tre soverom, to bad og tre innvendige boder har Skala 150 rom nok for små og store og plass nok til orden og system.

Skala 150 - Gardi_delebilde.jpg

Les mer om Skala 150