Skalahus
Arkitekttegnet, moderne, ferdighus på flat tomt ved havet. Store vinduer mot utsikt og fine uteplasser. Hustypen Himin beiset i brunsort farge.

Funkishus - den optimale moderne boligdrømmen

Funkishus og funkisinspirerte boliger kan kjennes igjen på stilrene, minimalistiske særtrekk, store vinduer, åpne soner og flatt tak, gjerne kombinert med takterrasse. Funkishusene beviser at enkel arkitektur absolutt ikke trenger å være kjedelig!

Les mer om Moda-serien

Magasin med moderne hus i Moda-serien

Last ned gratis, digitalt magasin og les mer om de moderne og stilrene husmodellene i Moda-serien.

Stor takterrasse med pergola, loungesofa og spisebord- og stoler på husmodellen Lifa. Utsikt mot hav og solnedgang.

Funkishus med takterrasse

Med geometriske og moderne linjer har våre moderne hus en nordisk signatur som harmonerer med natur og omgivelser. Med store og mange vinduer blir boligene levende med sollyset og morgenkaffen kommer alltid i selskap med utsikt fra store vinduer og masse naturlig dagslys.

Husmodellene Lifa, Eiga og Frid har en romslig takterrasse over garasje/carport.

Samme husmodell med variasjoner

Husmodellene Lifa og Frid er tilnærmet like og passer for flat tomt, men har hhv. flatt og valmet tak. Husmodellen Eiga er tilnærmet lik i planløsning, men passer til skrå tomt.

Arkitekttegnet, moderne, ferdighus på flat tomt ved havet. Store vinduer mot utsikt og fine uteplasser. Hustypen Himin beiset i brunsort farge.

Bygge moderne funkishus

Våre funkisinspirerte ferdighus er designet for fremtiden og er den optimale boligdrømmen for alle som liker stilsikker arkitektur med personlighet og særegenhet som virkelig blir lagt merke til. Vi hjelper deg med å skreddersy din funkisdrøm!

Husmodellen Himin er en spennende klassiker med stilrene linjer og rikelig med muligheter.

Bygge hus? Her er alt du trenger å vite.

Moderne hus over 2 plan, med skrå himling og takvinduer gir huset et spennende uttrykk. Takvinduer slipper også sollys inn. Denne hustypen har 3 fine verandaer/ balkonger. Huset er på skrå tomt og har egen utleie enhet / Bi leilighet i underetasjen.

Funkishus med utleie

Mange av våre arkitekttegnede funkishus har mulighet for utleie. Utleieinntekter er en god økonomisk fordel som gir gunstigere bankbetingelser, muligheten til å betale ned et huslån raskere og øker verdien på boligen din.  

Les alt om utleie her

Stue/spisestue i den moderne husmodellen Lykill, her malt i hvit. Stor lys sofa står vendt mot den moderne peisen og de store vinduene.

Funkishusenes historie og opphav

Funkishusene oppstod som et resultat av funksjonalismen i perioden 1920 - 1940. Denne arkitekturen har rette linjer, store vindusflater og geometriske former som sine ypperste kjennetegn, sammen med rektangulære bygningskropper.

Arkitekttegnet funkishus

På en typisk funkisbolig er vinduene store og gjerne plassert i hjørnene slik at lyset slippes inn fra to kanter og skaper et gjennomgående spill i rommet med mye naturlig lys.

Våre funkishus

Her kan du lese mer om hvert av våre moderne funkisinspirerte ferdighus. Kanskje du finner en favoritt?

Funkishus - les mer her!

Her får du både inspirasjon og informasjon om våre moderne hus.

Mer moderne boliginspirasjon her

Ode digitalkatalog.jpg

Bestill vår digitale Ode-katalog

Ode er mulighetens hus. Her har våre erfarne arkitekter skissert en rekke ulike forslag som viser hvordan de ulike sonene i husmodellen Ode kan se ut på innsiden. Det betyr at du kan sette sammen akkurat de variantene du liker best. Slik skreddersyr du din helt egen planløsning.

Klassisk hvitt trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Alt om våre ferdighus