Skalahus
Arkitekttegnet, moderne, ferdighus på flat tomt ved havet. Store vinduer mot utsikt og fine uteplasser. Hustypen Himin beiset i brunsort farge.

Moderne ferdighus

Moderne hus fra Moda-serien har nordisk signatur som harmonerer med natur og omgivelser. Med store og mange vinduer blir boligene levende med sollyset og morgenkaffen kommer alltid i selskap med utsikt.

Våre moderne husmodeller er designet for fremtiden og er den optimale boligdrømmen for alle som liker stilsikker arkitektur med personlighet og særegenhet som virkelig blir lagt merke til. 

Moderne hus med utleie

Flere av husmodellene i Moda-serien er tegnet med en ekstra utleieenhet som gir deg en mulighet til å betale ned på huslånet på en smart måte med verdifulle utleieinntekter. Kanskje du har råd til større bolig enn du trodde?

Les mer om våre hus med utleie her

Stor og moderne enebolig med flatt tak, i tre etasjer på skrå tomt. Mørkt beiset og hvite detaljer. Integrert garasje og parkering foran huset Lykill. Ferdighuset Lykill

Moderne hus for skrå tomt

For at du skal ha ekstra mye å velge i selv om tomten din består av skrått terreng, så har vi tilpasset flere av våre husmodeller til skrå tomter. Et godt råd er å alltid velge tomt før man velger husmodell.

Les mer om hus på skrå tomt her

Moderne hus over 2 plan, med skrå himling og takvinduer gir huset et spennende uttrykk. Takvinduer slipper også sollys inn. Huset er på skrå tomt og har egen utleie enhet / Bi leilighet i underetasjen. Ferdighuset Vigi
Bestill magasin Moda.jpg

Magasin med moderne hus i Moda-serien

Last ned gratis, digitalt magasin og les mer om de moderne og stilrene husmodellene i Moda-serien.

Moderne ettplans lite og kompakt hus. Overbygd inngangsparti med plass til en liten sittegruppe. Tomt med utsikt til vannet.

Moderne hus på ett plan - dette er Timi

Det å flytte inn i et hus på ett plan er en trygghet for fremtiden. En ettplansbolig er et tidløst og godt hjem for alle livets faser. Husmodellen Timi er et flott eksempel på en moderne ettplansbolig som virkelig tar vare på alle livets øyeblikk.

Les mer om Timi her

Moderne ferdighus fra Skalahus

Moderne hus med takterrasse

Alle våre husmodeller er tegnet med gode uteplasser som tar ekstra godt vare på de fineste dagene. Kanskje ekstra luksus er det med en luftig takterrasse som forlenger både lyse kvelder og varme sesonger.

Se på disse takterrassene!

Klassisk hvitt trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Alt om våre ferdighus