Skalahus

Smart oppbevaring under trapp

Bruk plassen under trappa for å realisere drømmen om ekstra kontor, garderobe eller bod i din bolig fra Skalahus. Disse smarte løsningene for oppbevaring på liten plass må du få med deg!

Smart oppbevaring bidrar til et ryddig og velfungerende hjem der alt har sin plass. Nye hus bygges ofte uten kjellere, og nettopp derfor er det smart og praktisk å tenke oppbevaring på nye måter. 

Garderobe, bad og kontor

Vår trappeleverandør Stryntrappa presenterer med sin kolleksjonen "Plass til mer", kreativ oppbevaring som sørger for orden i sakene. Utnytt arealet under trappen maksimalt med garderobe, bod eller kontor! 

Smart oppbevaring på liten plass

- Mange har behov for mer plass, og vi forsøker derfor å tenke kreativt og nytt i måten man kan utnytte kvadratmeterne på, sier administrerende direktør John Herman i Hagen AS, forhandler av Stryntrappa. 

Funksjonell og lekker design

Modellene av Stryntrappa er ikke bare praktiske, men også veldig fine å se på. En trapp er et smykke som kroner ethvert oppholdsrom, og nå kan den i tillegg bli den ekstra garderoben, kontoret eller boden som du trenger og ønsker deg. 

Både kontor, garderobe og bod kan tilpasses Stryntrappa sine produkter gjennom material og fargevalg.

Boliginspirasjon og smarte løsninger

Stryntrappa gir hele familien en praktisk og tilgjengelig arbeidsplass, funksjonell og oversiktlig garderobe og godt med ekstra bodplass. Disse smarte løsningene kan du selvfølgelig få tilpasset til din nye Skalahus-bolig.

Smarte løsninger under trapp

Bestill gratis digital huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for våre husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil.