Skalahus
Stor og moderne enebolig med flatt tak, i tre etasjer på skrå tomt. Mørkt beiset og hvite detaljer. Integrert garasje og parkering foran huset Lykill. Husmodell Lykill

Moderne hus

Møt våre stramme og stilrene hus i Moda-serien

Husmodeller i moderne stil er den optimale boligdrømmen for veldig mange. Vår Moda-serie består av en samling stilrene, funkisinspirerte hus med store vinduer, gode uteplasser, minimalistiske linjer og smarte planløsninger.

Les alt om Moda-serien

Magasin med moderne hus i Moda-serien

Last ned gratis, digitalt magasin og les mer om de moderne og stilrene husmodellene i Moda-serien.

Moderne hus- brunbeiset med to fine uteplasser vist i lune høstfarger. Store vinduer fra gulv til tak. Liten og enkel tomt. Inntrukket gavl. Biloppstillingsplass rett utenfor inngangsdør.

Moderne hus

Moderne boliger inspirert av de opprinnelige funkishusene, er et populært boligvalg for mange. Samtidig som de er tidløse, er de også bygget for fremtiden med sitt minimalistiske særpreg, sine store rom tilpasset for alle typer familier og sine store vakre vinduer som visker ut skillet mellom deg og omgivelsene utenfor. 

Stor takterrasse med pergola, loungesofa og spisebord- og stoler på husmodellen Lifa. Utsikt mot hav og solnedgang.

Arkitekttegnede ferdighus

Alle våre moderne hus er arkitekttegnet, og allerede på tegnebordet har fokuset vært å skape spennende hjem som både er lekre å se på - og funksjonelle å bo i. Her får dagslyset lov til å ta mye plass gjennom store vinduer og gode uteplasser gir deg det ekstra oppholdsrommet som forlenger både lyse kvelder og lune sesonger. 

Moderne hus - se alle husmodellene i Moda-serien.

Her kan du klikke deg inn og lese mer om hvert av våre stilrene, stramme og moderne hus. Her finner du moderne hus med flatt tak, store vinduer og moderne hus til skrå tomt. Kanskje du finner en favoritt?

Funkisinspirert bolig på to plan, med flatt tak. Huset Mynd er fargesatt i hvitt og gyllenbrunt, har store vinduer, og en spennende hjørnedetalj.

Bygge hus? Vi gir deg svar på alt du lurer på!

Vi har samlet alt du trenger å vite om byggeprosessen slik at du kan få god oversikt over hvordan det er å bygge hus med oss i Skalahus. Med oss skal du kjenne på trygghet og forutsigbarhet hele veien.

Les alt om byggeprosessen her

Nærbilde av blomstereng på en solfylt dag med blomster i mange ulike farger.

Bestill våre kataloger og magasiner!

Vi har boliger til alle, og vi har kataloger og magasiner med inspirasjon til både private husbyggere og proffe utbyggere! Finn det magasinet som er interessant og relevant for deg, og få umiddelbar tilgang til vår inspirerende verden av boliger!

Bestill her

Moderne hus – interiørinspirasjon. Velkommen inn til hver og en av våre stramme og elegante boligdrømmer.

Klassisk hvitt trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Alt om våre ferdighus

Moderne ettplans lite og kompakt hus. Overbygd inngangsparti med plass til en liten sittegruppe. Tomt med utsikt til vannet. Husmodellen Timi

Moderne hus på ett plan

Et hus på ett plan er en sikker investering for alle livets faser. Her er det enkelt å bo akkurat nå - og resten av livet. Vår moderne ettplansbolig Timi er en smart og populær husmodell som rommer mye på mindre plass.

Les mer om Timi her