Skalahus
Gråmalt, stort ettplans hus i herskapelig stil med sort tak og hvite detaljer. Husmodellen Amelia med flott opparbeidet hage, uteplasser og basseng.

Hustyper for alle

Våre hustyper kommer i tre ulike stilserier: moderne hus, herskapshus og klassiske hus. Hvilken er din favoritt?

Les alt om våre ferdighus

Moderne arkitekttegnet ferdighus med vinkler og spennende linjer over flere plan. Huset Edli har store vinduer mot havutsikt og eget basseng.

Moderne hustyper

Moderne hustyper fra Skalahus er arkitekttegnet med stilrene detaljer, store vindusflater, åpne og luftige planløsninger og gode uteplasser som tar godt vare på de ekstra fine dagene.

Bygge moderne hus?

Kanskje du har bestemt deg for at du ønsker å gå for den moderne stilen på ditt nye hus? Vi har et bredt utvalg innen moderne hus, der vi gir deg stor valgfrihet innen planløsning, fasade, rominndeling og størrelse. 

Moda-serien er boligene våre med det mest moderne formspråket, men noen av disse husmodellene har valmtak og saltak. Dette bidrar til at disse boligene også passer inn i boligområder med mer tradisjonell stil på husene.

Se alle våre moderne hustyper

Magasin med moderne hus i Moda-serien

Last ned gratis, digitalt magasin og les mer om de moderne og stilrene husmodellene i Moda-serien.

Den store villaen Albertine i Æra-serien, hvitmalt med sort tak, to etasjer i herskapelig stil med flott opparbeidet hage og basseng.

Herskapshus og herskapelige hustyper

Herskapelige hus fra Skalahus er tegnet med nostalgiske detaljer og et formuttrykk som kan minne om de gamle ærverdige herregårdene. Dette er storslåtte villaer med et vakkert særpreg som garantert vil bli lagt merke til i nabolaget.

Bygge herskapelig ferdighus?

Drømmer du om å bygge nytt hus, men ikke funnet den perfekte husmodellen? Kanskje våre herskapelige ferdighus kan inspirere deg? Her ønskes du velkommen av store, åpne og luftige rom og et nostalgisk formspråk som oser av eleganse og storhet.  

Æra-­serien er storslåtte villaer slik de er blitt bygget fra 1900 og fram til i dag - relansert med dagens beste standard.

Se alle våre hus i Æra-serien

Magasin med herskapelige hus i Æra-serien

Last ned gratis digitalt magasin hvor du kan lese mer om de storslåtte og herskapelige villaene i Æra-serien.

Klassisk hus i grått og hvitt over to plan, med tidløse fasader. Hus på skrå tomt, med to romslige uteplasser hvor man kan samle familien. Stor og fin hage.

Klassiske hustyper

Klassiske hustyper fra Skalahus er tidløse husmodeller som aldri går av moten. Dette er god hjem for alle livsfaser og hvert av dem er arkitekttegnet med tanke på at både små og store skal trives, vokse og bo godt sammen. Velkommen inn til Saga-serien.

Bygge klassisk ferdighus? 

Saga-serien vår består av hus som omfavner alle livets faser. Her er det fint å være liten og det er rom til å vokse. Fasademessig passer disse sjarmerende og fine husene inn i ethvert boligfelt, og med tanke på planløsning og rominndeling er dette gode hjem for familier i alle størrelser. Innenfor disse veggene har du det beste utgangspunktet for å lage  dine egne historier.

Se alle våre klassiske hus i Saga-serien

Magasin med tradisjonelle hus i Saga-serien

Last ned gratis digitalt magasin hvor du kan lese mer om de tradisjonelle og klassiske husene i Saga-serien.

Hustyper på ett plan

Hustyper på ett plan er praktiske boligtyper som er perfekt å bo i gjennom hele livsløpet. En ettplansbolig skal by på like mange fasiliteter og muligheter som en hvilken som helst annen bolig. Her kan du lese mer om vårt utvalg.

Klassisk hvitt trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Alt om våre ferdighus

Bestill gratis digital huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for våre husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil.