Skalahus
Romslig bad med grå, store fliser på vegg og gulv i den herskapelige husmodellen Wilhelmine. Illustrert med dobbeltvask med speilskap og dusj på en side, og badekar og toalett på andre siden.

Badet - skap ditt eget hjemmespa

La badet være en oase der du har tid til å nyte stille stunder og lange bad - og innred det som ditt eget deilige hjemmespa. Alle har godt av å lukke døren til verden en gang i blant og et godt, varmt og velduftende hjemmebad er et perfekt sted å finne balanse i en travel hverdag.

Lagt til rette for hjemmeluksus

Et godt bad fortjener god planlegging, og selv om våre arkitekter allerede har hatt fokus på gode badeløsninger i våre standard husmodeller, har du muligheten til å tilpasse dem både når det gjelder planløsning og tilvalg. Lyse, romslige og hyggelige bad er alltid inkludert i planleggingen når våre arkitekter tegner husene våre, og med våre muligheter for tilpasning kan du selv skreddersy drømmebadet sammen med boligkonsulent og arkitekt.

Dusj, badekar eller begge deler?

Med våre planløsninger har du alle muligheter til å sette sammen et funksjonelt og praktisk bad som ikke går på bekostning av et lekkert interiør. Kanskje drømmer du om et badekar? Eller en ekstra stor dusjsone? Badet er et rom som er i bruk av hele familien gjennom hele dagen og bør ha familievennlige løsninger som gjør at kveldsstell og travle morgener flyter fint - samtidig som det skal være et rom å trekke seg tilbake til når det er behov for det.

Hus for alle - last ned våre digitale magasiner!

Vi har et magasin for hver av husseriene våre, Æra, Saga og Moda. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom alle! Her er det mye relevant informasjon for enhver som drømmer om å bygge nytt hus!

Såpe med blomst ved siden av
Små vareprøver av fliser i ulike farger

Fliser og detaljer

Sett preg på badet ditt ved å omgi deg med farger og materialer som skaper akkurat de omgivelsene du ønsker deg. Valgene er mange, ta deg god tid til å forme et tidløst og bruksvennlig baderom med detaljene som gir den lille wow-faktoren og maksimal trivsel.

Din egen suite

Noen av husmodellene våre er tegnet med soverom og bad tilknyttet hverandre, og med en slik egen suite er det enkelt å få hotellfølelsen hjemme. En egen suite betyr skikkelig hjemmeluksus akkurat når du vil. Med soverom, bad og walk-in closet kombinert er følelsen av velvære en deilig og praktisk del av hverdagen.

Ta en nærmere titt på våre hus med suiter

Bestill gratis digital huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for våre husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil.