Skalahus
Det klassiske huset Marsmorgen med sokkeletasje på skrå tomt. Uteplass fra hovedplan og inngang til utleiedel fra underetasje.

Klassiske hus

Her, innenfor disse veggene, venter nye historier. Her venter morgendagen og andre dager, årstider og andre tider. Her er det plass til å være liten og rom for å vokse, med tidløse fasader og praktiske, romslige løsninger som tar vare på familien. Velkommen til Saga-serien.

Tradisjonelle hus

Saga-serien er våre klassiske ferdighus som både er sjarmerende og smarte når det kommer til fasade og planløsning. Disse husene er tidløse og rommer gode muligheter for både storfamilien, små familier, nyetablerte og pensjonister. Velkommen hjem til gode rom som passer godt til både hverdager og festligheter.  

Hustyper for skrå tomt og boliger med utleie

I denne stilserien finner du mange husmodeller som passer for skrå tomt og som kommer med utleiedel. Flere og flere boligkjøpere har med utleiedel i betraktningen når de tar opp huslån og bestemmer seg for husmodell. I vår klassiske husserie har du et bredt utvalg å velge ut i fra. 

Magasin med tradisjonelle hus i Saga-serien

Last ned gratis digitalt magasin hvor du kan lese mer om de tradisjonelle og klassiske husene i Saga-serien.

Våre klassiske hus i Saga-serien

Klassisk hvitt trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Alt om våre ferdighus

Bestill gratis digital huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for våre husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil.

Klassisk toetasjes hus i blå farge, med hvite omramminger, vinduer og dører, og rød taksten. Huset Julistund vist med stor uteplass og matchende, sjarmerende lekestue.

Bygge hus – her er alt du trenger å vite!

Byggeprosessen skal være oversiktlig og føles trygg for deg som skal bygge hus. Hos oss blir du ivaretatt hele veien av våre erfarne forhandlere. Her har vi samlet nyttig informasjon som gir deg god oversikt.